Miloš D.T
Član
Pravio hranu za bikove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja bio...peto1 je napisao(la):Isao na najlon pijacu u NS ida kazem da sam se skocanjio. Nista narociti polu prazna valda zbog vremena.
i ja sam biomirmag je napisao(la):I ja bio...peto1 je napisao(la):Isao na najlon pijacu u NS ida kazem da sam se skocanjio. Nista narociti polu prazna valda zbog vremena.
Jeste li sta kupovali ili prodavali. ili samo gledali. Ako dolazite iduce nedelje javite pa se dogovorimo gde se nademo.leka je napisao(la):i ja sam biomirmag je napisao(la):I ja bio...peto1 je napisao(la):Isao na najlon pijacu u NS ida kazem da sam se skocanjio. Nista narociti polu prazna valda zbog vremena.
Upravo sam se vratio iz dela okućnice gde mi se nalaze pumpe i motori za snabdevanje gazdinstva vodom.Ako vodostaj poraste još oko pola metra moraću da isključim struju i ceo sistem.Milanche je napisao(la):Kostovicu ako ti je lakse i meni je u jedno 0.70ha zemlje usla Morava haos .Danas sam obilazio i izgleda da jos nadolazi.