KishRobert
Prijatelj Foruma
ajd ovi iz nadalja,turije,srbobrana ako znaju da dogovre,jel u subotu kobasicijada u turiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam odatle ali znam. Jeste!KishRobert je napisao(la):ajd ovi iz nadalja,turije,srbobrana ako znaju da dogovre,jel u subotu kobasicijada u turiji?
Nisam odatle ali znam. Jeste!mityoo je napisao(la):Nisam odatle ali znam. Jeste!KishRobert je napisao(la):ajd ovi iz nadalja,turije,srbobrana ako znaju da dogovre,jel u subotu kobasicijada u turiji?
Turinska kobasicijada je u subotu, 6. februara. Pevace Lepa Lukic, pa ko voli kobasice nek izvoli.tibor je napisao(la):Nisam odatle ali znam. Jeste!mityoo je napisao(la):Nisam odatle ali znam. Jeste!KishRobert je napisao(la):ajd ovi iz nadalja,turije,srbobrana ako znaju da dogovre,jel u subotu kobasicijada u turiji?
Ja sam jos malko pa gotov, kolega moderator mora da pici jos dosta!peto1 je napisao(la):Samo tako i nastavi lalo, bice jo na kraju nesto od tebe. Cestitam![]()
Lala iz Banata je napisao(la):Kako ce da peva kad je u Velikom Bratu?
Post je spojen: [time]1265199392[/time]_________________________________________________
Ja sam jos malko pa gotov, kolega moderator mora da pici jos dosta!peto1 je napisao(la):Samo tako i nastavi lalo, bice jo na kraju nesto od tebe. Cestitam![]()
![]()
Ovaj stalno nesto radi....??!!mityoo je napisao(la):Pravio sam danas novi priključak, nešto nalik kembridžu... Ustvari prepravljao sam ga da bude "nošeni" umesto "vučeni" To je tast našao kod cigana kao staro gvožđe, proizvod je Majevicin iz 75 godine pa smo malo majstorisali...
![]()
![]()