Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mityoo je napisao(la):
popravljao svakojake sitnice po radionici.... Planiram da pravim šasiju za vučenu tanjiraču, pa sakupljam materijal...
Primetio sam ja da si ti bas vredan,s obzirom da je zima?!Ja,FEJSBUK - POLJOINFO,a zena samo ::jako_besan:: ::samo bes::

Punio državni buđet . PIO 47.000 din , zdravstveno 23.000 din , registracija kola 22.000 din Glava me zabole :udri:

Šandore kod mane na tehničkom došo baja da registruje auto a mene zabole glava kad sam mu izračunao koliko ga košta a on mrtav hladan kaže šta je to 186000,00, :haha: pa ja juga ima da registrujem za te pare 15 puta

peto1 je napisao(la):
@ radivoj.nadlacki

Bezi od kompa nemoj da nam upadne koji virus i posle belaja. :haha:

Pisem neki izvestaj pa kad mi se oci izbece onda dodjem ovde da vidim sta radi raja :ppozdrav:

Nije virus izgleda sam, kako je moja baba govoila, navuko s` nogu ... tacnije ozeb`o

::namigivanje::

radivoj.nadlacki je napisao(la):
peto1 je napisao(la):
@ radivoj.nadlacki

Bezi od kompa nemoj da nam upadne koji virus i posle belaja. :haha:

Pisem neki izvestaj pa kad mi se oci izbece onda dodjem ovde da vidim sta radi raja :ppozdrav:

Nije virus izgleda sam, kako je moja baba govoila, navuko s` nogu ... tacnije ozeb`o

::namigivanje::
Tako ti i treba kad spavaš bos! :haha: :haha: Bar na noge od kreveta navuci čarape! :haha: :D :cao:

prckao po sitnicama , izmedju ostalog sastavljao lance na tockove za rusa
a jucer to isto na vladimirca , ne odustajem dok ih ne okujem k'o robijase :D

uh karalicu izvinjenje svima , slike bice u mojoj temi :cao:

inace danas bio u Rumi , sada odoh malo stelovati ventile :spavam: , pa veceras cerkicu na folklor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh