Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam dobio viziju da napravim sebi masinu za ovaj sneg da picim u skolu,a ne da se smrzavam 1h kao jutros jer se bus zaglavio... :udri:
mjr915.jpg

North ARMY je napisao(la):
danas sam dobio viziju da napravim sebi masinu za ovaj sneg da picim u skolu,a ne da se smrzavam 1h kao jutros jer se bus zaglavio... :udri:
mjr915.jpg
NA ta vizija je vec bila (zabava smesne slike ,video i ostalo str.80)nepazis na casu :haha: :haha: :cao:

čistio *ebeni sneg, i podupro sa birnicama iznutra neke šupe,pošto je debljina snega preko 30cm

isto kao i svi vi, bavio se lopatanjem, i sipanjem antifriza u aute... :D
neka stane, ima jos dosta da se ore... :((
Post je spojen: [time]1260897994[/time]
druze N.A :) nece ti to bas valjati... evo ti par saveta... dodaj i prednju vucu, i mislim da bi bolje islo da je motor benzinac, ipak, zima stize, ko zna sta nas jos ceka, nemoj da te zaveje i da nemozes upaliti....

ja sam najbolje smislio čišćenje snega mali ferguson i zadnja kašika za utovar đubreta samo što je stavljena kašika za utovar rasutih materijala i čas posla očišćeno

ovako je izgledalo jutros ali nije dugo trajalo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NabijuxqZZE&feature=player_embedded[/youtube]

@zlatko
To vec nije neki posao, treba sacekati bice lepse vreme za oranje. Imam i ja jos dosta orati ::sramota::
Post je spojen: [time]1260965533[/time]

malo se igrali.
348gjtz.jpg

North ARMY je napisao(la):
mladene imam ja na piku jednog benzinca sa prednjom vucom,jedino im je boja slicna siva ::namigivanje::
ali trebalo bi ga malo podici, i ubaciti i zadnju.... u najmanjem slucaju da moze ici kroz kanale... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh