Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bice i on za prodaju al za jedno 5godina a mozda i pre :D
tek sam ga dobio i necu ga skoro prodavati mada i njih bude "ispod ruke" sad je bio jedan za nekih 270e procesor dupli 2*2.1 160gb 1gb ram,dal je hp ili msi i otisao je za 280e
ja sam uzeo nov u prodavnici sa sve garancijom :ppozdrav:

Post je spojen: [time]1260729863[/time]

Lala iz Banata je napisao(la):
Okrunili zmajevku kukuruza za stoku, sad odmaram ufatila me neka gripa. :udri: :udri:
Da nije koziji kao u Holandiji.Naslov u blicu :eek:d kozijeg gripa umrle 4 osobe.

E jbg.. Pticiji , (imam guske), Svinjski(Imam prasice) A ako bude kereci, a imam kerove koje volim vise od cele familije... (jer su sve ovo gore navedeno) E onda ih vodim na more negde , u karantin. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ceo vikend proveo u svinjokolji kod prijatelja , sad čekam ponedeljak da se možda malo odmorim ! :haha:

znači da ima već
acwh2s.jpg

najbolji su sveži

popodne zamenio točkove na autu postavio zimske , izgleda baš u pravi čas

Danas sam posejao 6 lanaca psenice. Seme i nije da ostane za dogodine a vec sam imao i djubriva pa reko da posejem.
Znam da ce mnogi da se cude ali jedne godine sam sejao 14.12 i pravo sa njive na vagu 2960kg po lancu, (0.575h).
PA sta bog da bice valda za kolace. :sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh