Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kiraj je napisao(la):
Koji je motor Indijski ili Bugarski ?Nek te dugo služi.
Hvala, mislim da je nas IMR-ov, motor je potpuno i sti kao na starom IMT-u cak ima alnaser (stari tip) i alternator iskrin. Ali ovo nazad :sta: :sta: :sta:
Post je spojen: [time]1260555649[/time]

Vidite kakva je blokada i poluga za ukljucivanje kardana, koja ide samo gore (preko motora)

@techa
Čestitam na kupovini, neka te dugo i dobro služi a što je rezervoar od plastike nemaš ni najmanje razloga za brigu.Takav je na mom traktoru već 25godina,nema korozije tako da niti jednom nije ispiran i funkcioniše besprekorno.

techa je napisao(la):
@ zrenjaninac,
Kad si polagao ja krajem avgusta a diplome :nono: pa reko da nisam pao. :sta:
@kiraj,
To organizuje Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa USAID-om.
Islo je preko savetodavne sluzbe, i mali broj nas je polagalo, iz moje opstine (Ajibunar) samo nas dvojica. :cao:

I ja sam tako u to vreme polagao. Vidi kod onog ko te vodi da li je sigla potvrda.
Post je spojen: [time]1260563977[/time]

Hvala svima :cao:
Sto se tice stakla samo zadnje, i to malo na one plasticne rucke.
Bio burazer mehanicar na alvaluk i kaze da motor jako lepo radi valda ce trajati.
Nema cak ni mali sanduk za alat, crevo kompresora, stvarno slepacka verzija, a pre su davali cak i odela.
@mityoo,
Stvarno si orao? I ja imam da orem jos a kod mene blato.

@Peto1
Naravno u pitanju je tradicionalna receptura za pravljenje kulena.Nećeš džabe dolaziti kada probaš nećeš hteti da ideš kući ::namigivanje:: :ppozdrav:

techa je napisao(la):
Hvala svima :cao:
Sto se tice stakla samo zadnje, i to malo na one plasticne rucke.
Bio burazer mehanicar na alvaluk i kaze da motor jako lepo radi valda ce trajati.
Nema cak ni mali sanduk za alat, crevo kompresora, stvarno slepacka verzija, a pre su davali cak i odela.
@mityoo,
Stvarno si orao? I ja imam da orem jos a kod mene blato.
Orao sam... Ugareno strnjiste se malo lepilo za tockove ali je solidno islo... saa kukuruzistem nije bilo problema, jedino kad sam orao luceriste tu je proklizavalo pa je trebala cesto blokada ali oranje je lepo!

@techa Pregledaj sve ako ti nije urađen nulti servis, a meni nije, sve je labavo, i nafta mi kaplje na nekoliko mesta. poydrav i nek te dobro služi.

Ja sam sat vremena potrosila na praznu pricu sa ljudima u plavom. Sad imam zelju da probam kobasice koje je pravio nas drug clan, a posto sam daleko odoh gladna na spavanje.

nije bitno sta sam radio danas ::lose::

ali sam veceras citavo vece bezuspjesno pokusavao da skinem program AVTOKATALOG za koji nikoga nemozem da nadjem da mi pomogne , da me uputi kako se to radi

hvala forumasi :zli:

toliko sam popizdio da cu sutra otici kod lokalnih hakera i pitati kolko je para da mi to urade :udri:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh