Danas balirao a sada krećem sa pretresanjem Bourgoina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

pa kako samo 200e koliko si dao lekarima da te "proguraju" ??*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e![]()

Opasna bakutanerka!Jugos je napisao(la):Jeli ljudi jel bio neko na Madonu? Ja bio...kako je odradila koncert nisam mogo da verujem,svaka cast stvarno kraljica!!![]()
![]()
![]()
![]()

A sto neupisa odmah C?*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e![]()
Mala je razlika u kinti, a treba
onda razvlace!Mene zavlace vec pola godine lopurde belosvetske

od 15 imam dozvolu za vozača traktora od 14 psp a od 18 b c e kategorije*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):ja imam dozvlolu za traktor vec od 16g a sad sam resio da polozim za auto i mirolsave ti bolje pogledaj i protresi tom glavom ja sam napisao da sam lekarski prosao ali da ce me polaganje u auto skoli kostati 200e...jel ti razlumes neke stvari??
i da da ti jos kazem smaras me s tim pitanjem i s tim kejsom da nema kompresor i te vagonke zmajevke i to...nemoj da budes naporan miroslave![]()
![]()
![]()
![]()
fenixe drž se ti traktoradanas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e
štaće ti kola vidiš daje situacija na putevima kritična još samo ti fališ

Kako je i dobio lekarski,sigurno preko veze ili je ponudio 100 evrića kao što nudi zarad višeg ciljama korupcija "cveta" na sve straneKako je i dobio lekarski,sigurno preko veze ili je ponudio 100 evrića kao što nudi zarad višeg cilja

neznam štaće voziti onda ??
Ili dok on položi vozački Case će početi da pravi kola
. A posle mora da nadje neki "auto forum" da tamo davi ljude malo