Danas balirao a sada krećem sa pretresanjem Bourgoina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa kako samo 200e koliko si dao lekarima da te "proguraju" ??*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e![]()
Opasna bakutanerka!Jugos je napisao(la):Jeli ljudi jel bio neko na Madonu? Ja bio...kako je odradila koncert nisam mogo da verujem,svaka cast stvarno kraljica!!![]()
![]()
![]()
![]()
A sto neupisa odmah C?*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e![]()
od 15 imam dozvolu za vozača traktora od 14 psp a od 18 b c e kategorije*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):ja imam dozvlolu za traktor vec od 16g a sad sam resio da polozim za auto i mirolsave ti bolje pogledaj i protresi tom glavom ja sam napisao da sam lekarski prosao ali da ce me polaganje u auto skoli kostati 200e...jel ti razlumes neke stvari??
i da da ti jos kazem smaras me s tim pitanjem i s tim kejsom da nema kompresor i te vagonke zmajevke i to...nemoj da budes naporan miroslave![]()
![]()
![]()
![]()
fenixe drž se ti traktoradanas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e
ma korupcija "cveta" na sve straneKako je i dobio lekarski,sigurno preko veze ili je ponudio 100 evrića kao što nudi zarad višeg cilja