Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas balirao a sada krećem sa pretresanjem Bourgoina

danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e :ppozdrav:

Čekaj, ti voziš Kejsa bez vozačke dozvole? Skoro četrdeset hiljada evra na točkovima voziš bez dozvole?

A šta ako lupiš nekoga dok budeš isprobavao max brzinu traktora po putu?
Neće ceo Kejs zaleći za odštetu. ::namigivanje::

@Miloše

Koja cena po kg za nerasta?

*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):
danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e :ppozdrav:
pa kako samo 200e koliko si dao lekarima da te "proguraju" ??
pricas tu nesto...a imas 20g i nemas polozeno i jos vozis traktor koji moze da povuce 2 zmajevke al nema cime da ih zakoci jer nema kompresor ::lose:: :zli: :zli: :zli:

ja imam dozvlolu za traktor vec od 16g a sad sam resio da polozim za auto i mirolsave ti bolje pogledaj i protresi tom glavom ja sam napisao da sam lekarski prosao ali da ce me polaganje u auto skoli kostati 200e...jel ti razlumes neke stvari?? :bravo:

i da da ti jos kazem smaras me s tim pitanjem i s tim kejsom da nema kompresor i te vagonke zmajevke i to...nemoj da budes naporan miroslave :nono: :zli: :udri: :cao:

Jeli ljudi jel bio neko na Madonu? Ja bio...kako je odradila koncert nisam mogo da verujem,svaka cast stvarno kraljica!! :D :bravo: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Jugos je napisao(la):
Jeli ljudi jel bio neko na Madonu? Ja bio...kako je odradila koncert nisam mogo da verujem,svaka cast stvarno kraljica!! :D :bravo: ::svaka cast:: ::svaka cast::
Opasna bakutanerka! :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1251208103[/time]
A sto neupisa odmah C? :nono:Mala je razlika u kinti, a treba :D

Malopre se vrnuo iz Beograda,bio u Wiener osiguranju u glavnoj firijali da me pregleda njihov doca radi odstete na ime zivotnog osiguranja!Mamicu im lopovsku,kad kasnis sa ratama onda ti salju opomene,a sad kad oni treba da daju ::novac:: onda razvlace!Mene zavlace vec pola godine lopurde belosvetske :zli: ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan::

mims za koju vlagu ako mislis na kuruze neznam.
Post je spojen: [time]1251228851[/time]

u bezdanu radi jedan privatnik pa ce mi on napraviti pravio je mom zetu i kumu super je odradio.inace pec je na soju stanu dve bale i nemislis za sezonu treba odprilike 1000 bala.kad je naj jaca zima kum na dan potrosi 10 bala nemos ziviti u kuci od vrucine. :D

baqlirao detelinu i posle toga telio kravu i dobio zdravo muško tele
Post je spojen: [time]1251233236[/time]
ja imam dozvlolu za traktor vec od 16g a sad sam resio da polozim za auto i mirolsave ti bolje pogledaj i protresi tom glavom ja sam napisao da sam lekarski prosao ali da ce me polaganje u auto skoli kostati 200e...jel ti razlumes neke stvari?? :bravo:

i da da ti jos kazem smaras me s tim pitanjem i s tim kejsom da nema kompresor i te vagonke zmajevke i to...nemoj da budes naporan miroslave :nono: :zli: :udri: :cao:
od 15 imam dozvolu za vozača traktora od 14 psp a od 18 b c e kategorije

Neco a koliki tije rezervoar za vodu za tu peć?
Post je spojen: [time]1251285929[/time]
danas bio na lekarskoj kontroli i uverenju i upisao se u auto skolu da polazem za b kategoriju da jos uvatim ovaj stari dobar zakon jer sam cuo da po novom zakonu ce biti polaganje najmanje 800e a ovako po starom je svega 200e
fenixe drž se ti traktora ::traktor1:: štaće ti kola vidiš daje situacija na putevima kritična još samo ti fališ :haha: :haha: :haha:

Kako je i dobio lekarski,sigurno preko veze ili je ponudio 100 evrića kao što nudi zarad višeg cilja
ma korupcija "cveta" na sve strane :udri: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1251286862[/time]
Al i ako polozi nekada vozački onda opet ima jedan problem ! Case nepravi kola samo traktore :haha: neznam štaće voziti onda ?? :haha: Ili dok on položi vozački Case će početi da pravi kola :haha: . A posle mora da nadje neki "auto forum" da tamo davi ljude malo :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh