Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
isao u Tordu da vidim jednu prikolicu, neznam sta vi kazete u pitanju je Nasice 3 tone. skockana ,kiper, sa limenim stranicama i gore i dole, limen patos, 1500 evra trazi

meni licno je puno,kad znam koliko sam dao za kamionku,
al' pokazi eure,pa ce mozda spusti jos za koju stotinu dole.

mada ona meni i neodgovara jer mi je mala manja je od 3 tone kikindjanke to mi je zadnja varijanta, prikolica je bombona ali opet kazem mala mi je

Danas počelo rušenje šupe. :udri:

2ntzfwj.jpg

33kqfcw.jpg

1fxwrs.jpg

nije to moje to sam samo tero kombajnu zvali me da nastelujem pa reko ajde da malo i pokosim.voze se u sombor na farmu svinja i goveda tamo ima velika krupara cekicara i dva trenc silosa pa oni otkupljuju svake godine ide kukuruz preko 35 vlage.
pionir kolumba sijan dosta rano pocetak aprila a i rana sorta je i zemlja malo visocija.
Post je spojen: [time]1251056168[/time]

Tek kad bude gotova i bude gotova druga i stave klizne kapije biće kako se ono kaže "kad vidu ima odma da drku"

mogu ti reci da super curi tamo dje ga ima a na bregovima dje je izgorio nema nista za prinos me nepitaj jer je velika njiva pa neznam kolko sam skino.
imami ja kolumbe 4,5kj sa mo cu ja kruniti kad bude imo sto manju vlagu.**greška li ga neznam sta je pametnije kruniti sad ili kad dobro sazore.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh