Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Robert matori Kiraj je onj na kraju snimka sto sklanja dzak. Danas smo odradili 5 kj semenjace koja je prskana u sredu pre podne prinos pun bunker Z142 oko 3 kubika .Po slobodnoj proceni jedno 350 kg/kj. Iskipovao sam je na beton i ako sutra przi ko danas moze da se sele
4l5oy.jpg
ktira i u vrece.

Evo sta se radilo danas:
2u8axld.jpg

2knb4k.jpg

I naravno malo kupanja u tisi i koji ladni rogonja su sledili nakon ovih slika...

danas sam bio na najlon pijaci u NS da kupim tkz "pacije sape" za setvospremac i kod hudjika sam platio 90din/kom a kupio sam 30 komada za 2700din :D i onda malo nakupovao potreban alat kljuceve srafove i opremu :ppozdrav:

Danas NEDELJA! Ceo dan na tisi uz kotlic i tanjiracu, kupajuci se na strandu i veslajuci kanu i naravno sa drustvom uvece uz rogonju i muziku!

Jutros smo išli do Stapara da vidimo koliko ima meda za vrcanje, pa smo i par nastavaka doneli kući. Sad sasvim fino donose bosiljak.

zya8es.jpg

Završili sklapanje traktora,probali jutros da li sve radi još da sredimo instalaciju i može u oranje

@Case Ih Od farbanja nema ništa ići će takav kakav je
@Todore i ja sam bio na vašaru da si rekao da ideš mogli smo se naći

vrucina,odmori,besparica....
inace,danas pali prvi otkosi semenske deteline,kako je izgleda,jos je i dobro iznela.
na 1kj oko 400kg ne izvejane.za ovu godinu super.
bewvgn.jpg

5oi7me.jpg

Matić je napisao(la):
zya8es.jpg

Završili sklapanje traktora,probali jutros da li sve radi još da sredimo instalaciju i može u oranje

dobro si ga sredio maticu samo mu jos stavi haubu(ako imas)da izgleda ko traktor i ako oces ofarbaj ga zameni gume i pici u brazdu :D inace dobar je ovaj JD kazes ima 177ks ali nema prednju vucu ali mocices ti s njim da vuces 4 brazde u dobrim uslovima ali kao je vlazno ili zbijeno zemljiste nedostatak predje vuce ce se dobo osetiti tako da ako mozes nabavi i prednju vucu i ugradi na taj traktor i onda ces moci vuci 4 brazde u svim uslovima, :bravo: :ppozdrav:

inace ja danas samo odmaram i nesto sam radio malo po kuci i uglavnom cekam kisu da konacno pocne da pada pa onda na njivu da nesto radim :kisa: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh