Šta ste radili danas ? 2 (drugi deo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta je neveruješ ,pa nisam ga krunio nego u klipu ,dođi pa se sam uveri ako već neveruješ jer na toj njivi je nabacano dosta stajnjaka

todor je napisao(la):
šta je neveruješ ,pa nisam ga krunio nego u klipu ,dođi pa se sam uveri ako već neveruješ jer na toj njivi je nabacano dosta stajnjaka
nisi naveo koliko je duz,mozda je i dupla duz.
ali ajd ovako:
mislim da su moji bunkeri malo veci nego li na 222,223...no nije ni bitno.
mojih 5 bunkera iliti 20 brazda srednjeg kukuruza napune zmajevu prikolicu od 8t,ili 4 bunkera odlicnog kukuruza ili 16 brazda,ako je duz 400~420m.
a puniti 2 prikolice od 5 tona(loznice) na 14 brazdi,na normalnoj duzi,brate ja ti ne verujem.

duž je 400metara kukuruz je bio za silažu što znači da je jako gusto posejan i dosta nađubren ,nije mi trebao sav za silažu pa je tih 14redi obrano beračem ,nemam razloga da se hvalim jer i mene je začudio prinos + razmamk između kukuruza u redu je 23

Vuko dubar pileci
pict0469.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAHywW1ciVI[/youtube]

malo je bez veze kad ti ne veruju...mozda nisu uvr' punjene, al' sta sad covek da napise...
"im'o sam 2 prikolice jedna puna 93% a druga 87%"
kad cujem da neko ima dobar prinos, meni je to motivacija...

14 redi je 3 ipo kruga sa beracem... To znaci da je na svakom kraju njive trebao da bude pun bunker.... Ja to jos nisam video na duz 400m...

mityoo je napisao(la):
14 redi je 3 ipo kruga sa beracem... To znaci da je na svakom kraju njive trebao da bude pun bunker.... Ja to jos nisam video na duz 400m...
i to je jedva stalo jel bunker je još nastavljan

todor je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
i to je jedva stalo jel bunker je još nastavljan
Ne treba da se cudis,covek lepo rece da je nadubren ,tu mora da rodi po dve zmajevki u klipu

mirmag je napisao(la):
Todore,sledeci put fotke da razuveris neverne Tome!
pa mitija jedino na njivu da odvedem jer na fotkama će misliti foto montaža a da je njemu tako rodilo odmah bi svi verovali samo mito na toj njivi od 3kj dobro nepunih 2,5kj je bila silaža bačeno je 45 prikolica stajnaka i 600kg ureje

pa što se onda neki čudi kad nemam šta da krijem ,na ta 2,5kj je bilo 34 prikolice od 8 tona silaže

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh