kombajner
Član
eeeeeee jbg kako si stigo do karata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
aj' malo smanji leba ti...todor je napisao(la):stigao sa berbe kukuruza na 14redi dve pune petotonke
nisi naveo koliko je duz,mozda je i dupla duz.todor je napisao(la):šta je neveruješ ,pa nisam ga krunio nego u klipu ,dođi pa se sam uveri ako već neveruješ jer na toj njivi je nabacano dosta stajnjaka
i to je jedva stalo jel bunker je još nastavljanmityoo je napisao(la):14 redi je 3 ipo kruga sa beracem... To znaci da je na svakom kraju njive trebao da bude pun bunker.... Ja to jos nisam video na duz 400m...
Ne treba da se cudis,covek lepo rece da je nadubren ,tu mora da rodi po dve zmajevki u kliputodor je napisao(la):i to je jedva stalo jel bunker je još nastavljanmityoo je napisao(la):14 redi je 3 ipo kruga sa beracem... To znaci da je na svakom kraju njive trebao da bude pun bunker.... Ja to jos nisam video na duz 400m...
pa mitija jedino na njivu da odvedem jer na fotkama će misliti foto montaža a da je njemu tako rodilo odmah bi svi verovali samo mito na toj njivi od 3kj dobro nepunih 2,5kj je bila silaža bačeno je 45 prikolica stajnaka i 600kg urejemirmag je napisao(la):Todore,sledeci put fotke da razuveris neverne Tome!