ja sam isao na cast kod tece kotlic,pecenje,guzvara i naravno ![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
oni ostali a ja zbrisao kuci gotov sam i od sinoc me drzi...
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
oni ostali a ja zbrisao kuci gotov sam i od sinoc me drzi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pitaj boga to je izmešano seme ima i tise i turtopa i maverika i 684 svega ,ja sam moj na 19cm sejao i sad polako počinje da daje klipoveLala iz Banata je napisao(la):Koji hibrid seces? Ja danas poceo Grecale. Sejan na 20 cm, rakovica samo stekce.
pa nemozes da mi verujes al mi smo iza vas sejali 2 3 ned isto tako sve se vuce za 2 3 nedelje!! tako da neki kazu da mi je prezelen al ajd!!todor je napisao(la):išao radio postrni kukuruz,@kombajner da nije malo kasno za silažu ja moju upakovao još pre 3 nedelje
leka je napisao(la):juce bio na danima Res Trade i John Deera u Titelu, evo i koja slika:![]()
bio sam u drugom...leka je napisao(la):Jesam bio sam zelena grupa i kad smo kretali bili smo u prvom autobusu.![]()
branko je napisao(la):@Bećarino
Što ti je lep krajolik. Koja je to reka?