Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam ustao, spavao sam kao mečka 15h, :haha: :haha: :haha: A sad odoh da se spremam za svadbu, udaje mi se drugarica ::namigivanje:: Bice veselo... :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LLlcLLkurQw[/youtube]

Ja bio sinoc, parkiro u gradu i uzeli taksi 350din tamo a 500din nazad.

Nismo dosli,jbg popili jos koje pa mi se nije islo,nikad vise autom u grad. :D

Sad sam upao u sobu de mi mama pakuje stvari za selidbu...pomislio sam da je poceo rat...ulje,brasno,testenina,hemija,kozmetika,jastuci... :haha: :haha:

Farmer Bob je napisao(la):
Berba kukuruza,ovrli ta 2.25 jutra soje sto smo imali,istovar kukuruza...... :spavam: :spavam: :spavam:
joj i ja zaboravio pisati, mi smo danas vrsili soju, nama skinuli 17 tona, pa onda tata isao usluzno, a veceras menjali neki lezaj na kombajnu, uglavnom ko da nista nije bilo, ujutru nastavak, a vec eras malo u grad, devojku prosetati :haha: :haha:

Danas konačno završio soju.Kombajn parkiran,tako nas je mučio cele sezone da je to strašno,sve neke gluposti ali traže dosta vremena za sanacije i popravke

Matić je napisao(la):
Danas konačno završio soju.Kombajn parkiran,tako nas je mučio cele sezone da je to strašno,sve neke gluposti ali traže dosta vremena za sanacije i popravke

tako i kod mene, za sad statistika izgleda: 3 lezaja, skidanje grla, i malo elekrtodi :haha:

izgleda da nismo bas ih najbolje pregledali pred sezonu ::namigivanje:: ::namigivanje::

Pregledan i to detaljno pred sezonu nego je najveći problem kvalitet delova i ležajeva.Menjao odbojni biter na sredini žetve i naravno novi ležajevi stavljeni od njih dva prvi izdržao 18 a drugi 30 jutara ::lose:: ajd otišli ali zavarili se za osovinu pa muke isusove i sve takvi kvarovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh