Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ,ode sad na branje,pa se cujemo kad se vratim :ppozdrav: :sreca:

Atest cu raditi zadnjeg petka u ovom mesecu,tad dolaze kod majstora.Sutra idem da vadim potvrde iz murije i ostalo...a danas za svaki slucaj nosim sve sertifikate i ostalo...

Samo dok popijem kafu pa krecem za NS na prvo predavanje i testiranje,idem uvek istim partizanskim putem kojim je moj zelenko u 4 izvlacio na svim brdima a sad cu da vidim. :D

Danas sam izvlacio sljivu iz zemlje traktorom (57:cool: ...jedva sam je pobedio bilo zestoko klanje sreća nokautirana je bila u trećoj rundi :)
Zahvaljujem se članu savoris koji mi je rekao par bitih saveta kako da je vučem :) :ppozdrav: :ppozdrav:

zatrpavao jutros silazu, posle isao u mlin uzeo tonu stocnog brasna, posle stovario, pa isao da kosim

danas,orao,pa pokusao da vrsim,vlaga 18.2 pa odustali i nazad kuci,usput pokupim dva eksera na prednju gumu,pa skudaj i nosi kod vulkanizera,dok sam trepnuo prodje dan :udri:

joj ja danas meso beton kod drugara otislo 6 tona cementa pukle mi ruke :udri:

Danas ceo dan radio kod komšije na kuci, podizali krov, premorio sam se, smrzao se na krovu, ceo dan duvao vetar, ali srecom imalo je rakije da se malo ugrejemo.... ::namigivanje::

Sredjivao malo pod supama gde su masine! posle navarili na raonicima na IMT-755 na vrhu pola starog raonika kako bi bolje vukao u zemlju! i skupljanje pokislog sena !

Zavrsio sa branjem. Puno je sve! ::namigivanje::
34s3xj9.jpg

lako je tebi,kad starac ima burgonia...**greška bi ti obro,da se lomatas sa nekim zmajom....

@ case ih

Jeli to sve sa Bourgonijem brano? Jako lepo je očišćeno i nije okrunjeno zrno. Bravo. :D

Jeste, Burgoin bere samo tako :D a nije se krunio zato sto je jos dosta velika vlaga. Juce smo obrali ZP684 a danas ZP677, sejani isti dan ali 684 je puno suvlji.

Roberte dogovorićemo se ::namigivanje::
Case ih kako se Burgon ponaša u tim dosta vlažnim kukuruzima?Moj baš i ne vole takve da radi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh