Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boki-Vl je napisao(la):
I ja sam danas poceo da berem ZP 684, sutra berem AS 72... Sa 3kj bilo 2 zmajevke 2 loznice i pola kikinde nije lose :D...

Zmajevka, Loznica, Kikinda koliko stane u koju. Jer ima jos koja da sve imamo na jednom mestu.
North ARMY je napisao(la):
Boki-Vl je napisao(la):
I ja sam danas poceo da berem ZP 684, sutra berem AS 72... Sa 3kj bilo 2 zmajevke 2 loznice i pola kikinde nije lose :D...
:cool: ti pa kolike su ta vasa jutra :sta:

valda 2 hektara. :ppozdrav:

isto poceo sa pripremom zitne sejacice,kupio sve cevi nove i remont lezaja tanjira koji nevaljaju, :udri: :udri: :udri: :udri:,ala bi se ja nacestito onom ko je osmislio sistem lezaja,poludeti :udri: :udri:
34eqa6t.jpg

Išao da sredim za novu ličnu i pasoš, što sam lepo ispao na slici, kao da su me u stanici do šaltera tukli pa me onda prebijenog zlostavljali. Obradovaće se graničari kad vide, samo tako. ::sramota:: :sjasi:

stigla mi mazetna(gumica) cilindra za utovarivac sto sam narucio! montirao ga na utovarivac odlicno radi.Zavarili sediste isto na utovarivacu,rasturili 7 prikolica stajnjaka na mestu gde cemo sejati jos perka!

Pa valjda 1KJ je 57 ari, zmajevka 8t, loznica 5t a kikinda 3t, danas brao 2.5 kj As 72 vlaga 26.9...prinos onako 2 zmajevke i 1 loznica.

jutros išao u šumu da šumar doznači drva za sječu pa rastavio motor od vladimirca pa iskopao neku kanalizaciju rodjaku pa išao vratiti prevrnut traktor i dosta mi je svega više :udri:

danger je napisao(la):
isto poceo sa pripremom zitne sejacice,kupio sve cevi nove i remont lezaja tanjira koji nevaljaju, :udri: :udri: :udri: :udri:,ala bi se ja nacestito onom ko je osmislio sistem lezaja,poludeti :udri: :udri:
34eqa6t.jpg
Meni je taj remont obavio Ceda iz "Pla -Met"-a.Masina je gotova,ocekujem je... :D
A moj danasnji ucinak...sve do k.... :zli: Prijatelj mi obrao blizu sela pola jutra FLORENCIE(kad nece @KR),jaka rosa za baliranje(usluzno,sogoru),ajde da kosim detelinu.Ugasi mi se traktor.Daj filtere, doneli mi na njivu( ::sramota:: nisam ih menjao od prosle godine),menjaj,luftiraj pumpu itd.Ucinak 1 jutro.Tu je vec 14h ajd,na baliranje,njiva u Basaidski atar :udri:.I tu je islo dobro a pri povratku kuci prednji levi tocak..... samo sto ne otpadne! :zli: Lezaj.Zovi mog majstora,nema u prodavnici,trazio covek tamo ovamo,uglavnom stigao je do mene oko 19.30h.Stavio neke polovne samo da dodjem do kuce. :udri: :udri: Sad konacno mir.Vecera,pa forum..... :ppozdrav:

farmer bobe tako ti je to kad nisi hteo mene da zoveš prošle zime da ti to uradim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh