Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad sam i ja video - oborio klip, mozda je neki hibrid iz ranije grupe zrenja

inace danas je Krstovdan, ne radim nista, istovario kola silaze, nagazio, malo polivao vodom posto je susnuo odozgo kad poce kisica, tako da sam i to batalio :ppozdrav:

I kod mene ništa značajno,izvukli elevator,zakačili berač pa ako vreme dozvoli sutra bi probali da beremo.

Danas praznik pa nije bilo radova, išao do Ivanjice, zatim malo sa društvom po kaficima, onda išli u neki riblji restoran na ručak, a sad odoh da prešlepam drugara, kaže pukla mu sajila od gasa valjda, nzm, idem da vidim šta je zeznuo... :D

Danas sam se celo popodne bakćao oko pripreme žitne sejalice za predstojeću setvu.Postavljali drugi marker,krpili branu,preštelova sa lucerke na pšenicu ....

Lala iz Banata je napisao(la):
A gde su cifre Lalo,cifre......... :haha: tonaza,broj brazdi u prikolica..... kako je to @KR pre neki dan lepo prezentovao :D
Koje sorte beres za cardak? :cao:
Ja sutra krecem da oberemo malo FLORENCIE.....

Danas smo poceli da beremo nama, tri dana unazad sam brao stricu sve 684, a danas AS 62, koji je fantastican, i na istoj parceli, uz istu agrotehniku, ZP 666, koji je blago receno, golo govno.

I ja sam danas poceo da berem ZP 684, sutra berem AS 72... Sa 3kj bilo 2 zmajevke 2 loznice i pola kikinde nije lose :D...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh