MONTOYA
Član
sad vredi 7000todor je napisao(la):konačno završio zmaj 142 sutra proba suncokret jes da je bilo posla 3 nedelje po ceo dan ali su svi novi ležajevi stavljeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sad vredi 7000todor je napisao(la):konačno završio zmaj 142 sutra proba suncokret jes da je bilo posla 3 nedelje po ceo dan ali su svi novi ležajevi stavljeni
pa oko 1000e je uloženo u njega ostaje još da se ofarba ali to može i da sačeka sledeću godinuMONTOYA je napisao(la):sad vredi 7000todor je napisao(la):konačno završio zmaj 142 sutra proba suncokret jes da je bilo posla 3 nedelje po ceo dan ali su svi novi ležajevi stavljeni
Pa to vec nije nista.....jel si ulovio nesto ili je k'o na ringispilu (samo patka ) ??MILOŠ D.T je napisao(la):Ama baš ništa, samo bio u lovu na prepelice.
Darosavac je napisao(la):Pa to vec nije nista.....jel si ulovio nesto ili je k'o na ringispilu (samo patka ) ??MILOŠ D.T je napisao(la):Ama baš ništa, samo bio u lovu na prepelice.
esili ugradio mozda onu lampu na sljem pa da udaraš i po noćiIgor578 je napisao(la):Oranje,oranje,oranje i samo oranje......od jutros do sad. Samo sam svrato da natočim nafte i da ručam!
Nebi izdrazo jos dugo da sam radio i nocu,da sam ostao jos par sati zaspao bi garant u traktoru.....umorio sam se ko da sam ja vuko taj plug a ne traktor!poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):jesili ugradio mozda onu lampu na sljem pa da udaraš i po noćiIgor578 je napisao(la):Oranje,oranje,oranje i samo oranje......od jutros do sad. Samo sam svrato da natočim nafte i da ručam!
KishRobert je napisao(la):sta ti to po' hedera 'vatas?
[/quote
izostri malo,ili te lav savladao,malo je slika mutna a mozda mi malo pobegao dok sam slikao posto je brzina vrsenja 6.5-7kmh
.....kuca-poso-poso-kuca..Igor578 je napisao(la):Oranje,oranje,oranje i samo oranje......od jutros do sad. Samo sam svrato da natočim nafte i da ručam!