IMT-550
Član
Najzad............Lala iz Banata je napisao(la):Zavrsio sa rasturanjem stajnjaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najzad............Lala iz Banata je napisao(la):Zavrsio sa rasturanjem stajnjaka.
E sad kad si zavrsio,mozes da pocnes kod mene!Cujem da clanovima udruzenja beres sa popustom + kolega sam ti sa foruma.KishRobert je napisao(la):zavrsili kukuruz!
da padne kisa,da odmorimo malo...
Rale 83 je napisao(la):P.S. Da me nepitate naknadno imam 73 parcele i redovno sam obilazio ovu pogresnu parcelu uredno prskao i prihranio azotom
savoris je napisao(la):Rale 83 je napisao(la):P.S. Da me nepitate naknadno imam 73 parcele i redovno sam obilazio ovu pogresnu parcelu uredno prskao i prihranio azotom
e ti si ga naj...o pošteno onda
ja sam jednom uzorao pogrešnu njivu i živio u ubjedjenju do februara da je to to
medjutim meni pokuca na vrata čovjek sa pitanjem ''jesil' ti uzor'o moju njivu''
imao sam sreće da je čovjek rekao ajd' kada se je već uzorao uzmi je u zakup
Sika je napisao(la):savoris je napisao(la):Rale 83 je napisao(la):P.S. Da me nepitate naknadno imam 73 parcele i redovno sam obilazio ovu pogresnu parcelu uredno prskao i prihranio azotom
e ti si ga naj...o pošteno onda
ja sam jednom uzorao pogrešnu njivu i živio u ubjedjenju do februara da je to to
medjutim meni pokuca na vrata čovjek sa pitanjem ''jesil' ti uzor'o moju njivu''
imao sam sreće da je čovjek rekao ajd' kada se je već uzorao uzmi je u zakup
tako sam ja radio jednu njivu 2-3 godine,a coveku cale popravoljao kola i tako neke sitnice za uzvrat...i je je prosle jeseni poorem i sve pripremem...a on uhvati i proda je,a nista mi ne kaze...i na kraju sam ispusio za oranje...
inace danas isao u skolu pa bio na treningu pripremam se za sutrasnji mec...sada malo odmor pa posle da sredjujem berac...