Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
naštelovao kočnice na šurakovom vladimircu , dovezao 3 prikolice drva, izbalirao 130 bala , rasklopio kućište volana od T40

KishRobert je napisao(la):
zavrsili kukuruz!
da padne kisa,da odmorimo malo...
E sad kad si zavrsio,mozes da pocnes kod mene!Cujem da clanovima udruzenja beres sa popustom + kolega sam ti sa foruma. :haha: ::namigivanje::
Bio danas u ZR,potom usluzno balirao oko 160 bala,oko stoke,pasulj za veceru :D sad forum itd...... ::samo odmor::

Rasturili stajnjak popunili jednu parcelu kad da pocnemo u drugoj pokidala se manzetna na cilindru koji zatvara i otvara grajfer! rasklopili ga i narucili novu! Posle izorao tu parcelu gde smo rasturili stajnjak,inace se seje PERKO!

Naštelovao kočnica na Vlatku, zamenio ramena na yugu, večeras pomagao komšiji da istovari crep, stiglo 12 paleta pa smo sve to izneli na ploču, onda se malo zapili :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: A sad me vec bole ledja.................. ::lose::

Zadnjih nekoliko dana vrsimo suncokret danas pomagao kolegi i zadrzao se malo duze nego sto sam planirao , Uz svo strpljenje otisao na svoju poslednju njivu :sta: :sta: ZAPOCEO PRVI KRUG (njiva je trebala biti uzerta u zakup) NA MEDjI JE TREBALO BITI SIBLjA ajd mozda gazda posekao AL NEMA NI PANjEVA :zli: :zli: :zli: suncokret se nevidi nigde u narednim tablama :zli: :zli: :zli: MOJA NjIVA JE BILAA NA 50m DALjE :zli: :zli: :zli: JEDVA SAM SAZNAO CIJA JE NJIVA .
Sutra cu videti kako cu regulisati sa vlasnikom njive , i da ovrsim i moju :zli: :zli: :zli:
P.S. Da me nepitate naknadno imam 73 parcele i redovno sam obilazio ovu pogresnu parcelu uredno prskao i prihranio azotom :zli: :zli: :zli:

Bogami danas bilo radno, malo i ja da propustim crnicu kroz šake, ne samo da udaram po tastaturi. Bio kod ćaleta da istovarim drva, suva pa je išlo, onda vadio kajsiju što je geknula, samo da namažem koren sa onim za truljenje inače ću poginuti. Povadio i neke boriće što se nisu primili kad sam ih sadio proletos, posle brao smokve i još sam ručak morao da pravim. A kere zaboravio da nahranim, biće sutra otimanja iz ruku. Čekam još električara da nešto pogleda pa nosim trimer na 'opravku i neku zemlju da pretovarim pa sam spreman za sadnju od novembra. :ppozdrav:

Vrsio suncokret,potom tanjirao.
wl2nh3.jpg

izgleda da sam ja imao najzajebaniji posao danas vadio odbojni biter i slamotrese na 142 kao i što sam menjao kaiš na dobu a u biteru svega i ne čudi me što nije imao balans

Rale 83 je napisao(la):
P.S. Da me nepitate naknadno imam 73 parcele i redovno sam obilazio ovu pogresnu parcelu uredno prskao i prihranio azotom :zli: :zli: :zli:

e ti si ga najebao pošteno onda
ja sam jednom uzorao pogrešnu njivu :udri: i živio u ubjedjenju do februara da je to to
medjutim meni pokuca na vrata čovjek sa pitanjem ''jesil' ti uzor'o moju njivu''
imao sam sreće da je čovjek rekao ajd' kada se je već uzorao uzmi je u zakup ::svaka cast::

savoris je napisao(la):
Rale 83 je napisao(la):

e ti si ga naj...o pošteno onda
ja sam jednom uzorao pogrešnu njivu :udri: i živio u ubjedjenju do februara da je to to
medjutim meni pokuca na vrata čovjek sa pitanjem ''jesil' ti uzor'o moju njivu''
imao sam sreće da je čovjek rekao ajd' kada se je već uzorao uzmi je u zakup ::svaka cast::

tako sam ja radio jednu njivu 2-3 godine,a coveku cale popravoljao kola i tako neke sitnice za uzvrat...i je je prosle jeseni poorem i sve pripremem...a on uhvati i proda je,a nista mi ne kaze...i na kraju sam ispusio za oranje... ::lose::

inace danas isao u skolu pa bio na treningu pripremam se za sutrasnji mec...sada malo odmor pa posle da sredjujem berac... ::namigivanje::

Sika je napisao(la):
savoris je napisao(la):
Rale 83 je napisao(la):

e ti si ga naj...o pošteno onda

tako sam ja radio jednu njivu 2-3 godine,a coveku cale popravoljao kola i tako neke sitnice za uzvrat...i je je prosle jeseni poorem i sve pripremem...a on uhvati i proda je,a nista mi ne kaze...i na kraju sam ispusio za oranje... ::lose::

inace danas isao u skolu pa bio na treningu pripremam se za sutrasnji mec...sada malo odmor pa posle da sredjujem berac... ::namigivanje::

Danas pravljenje silaze...

konačno završio zmaj 142 sutra proba suncokret jes da je bilo posla 3 nedelje po ceo dan ali su svi novi ležajevi stavljeni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh