Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vezaci su sigurno Claas utisnut je zig na njima...samo sto su od kombajna i sad cu videti dal pase kod mene na presi! a za igle nisam siguran mada su iste kao na presi tako da me ne zanima koje proizvodnje kad odgovaraju! :D Nisam znao ni ja da dolazim pa se zato nisam javio!al dolazim u sredu ili cetvrtak ponovo pa cu ti javiti :ppozdrav: rece on da ima kupca iz sela,i da je doso neki drugi po njega traktorom al se nije pogodio za 100evra...

stig'o sa zurke...bilo ludnica,sreo opet mladjeg kiraja....a ovi koji su bili na kocertu hari mata hare i nisu se javili,nek' im crkne zamrzivac!

KishRobert je napisao(la):
stig'o sa zurke...bilo ludnica,sreo opet mladjeg kiraja....a ovi koji su bili na kocertu hari mata hare i nisu se javili,nek' im crkne zamrzivac!
Tako je @KR a kolega @zrenjaninac se jos u sred koncerta javio na fejsbuk preko mobilnog,a nas nije kontaktirao. :nono: ::namigivanje::
Ja danas nista,odmaram,2 dana slave,mislimmm.......treba obici suncokret pa da se i on uradi sutra prekosutra.Odoh.... :cao:

jutros skoknuo u cacak za delove od beraca posle skinuo trubu na jednom 539i dotego nosac poteznice , ugradio mu sat za temperaturu i sada malo forum

Namestio plehove na vitla kombajna, nemestio tockice na trier , namestio motor(trofazni) da radi na monofaznu struju za pokretanje treera , brzina ispala fantasticno spora posle menjao filtere goriva na kamionu i ocistio filter vazduha. A budala stavila prvo fini pa tek onda grubi filter goriva :haha: :haha:
ja ustanovio tek kad sam poceo da ispustam vazduh :haha: :haha: sutra cu da im promenim mesta.

jutros rano do Bijeljine poslom vatio se i malo dospavao :spavam: ondak otišao i potovario neko blato iz nekog separatora , pa otišao po ulje , onda na brzaka zakačio presu i slupao 180 bala , pa oprao prikolicu i vladimirca i opet malo :spavam: i sada ustao :D

malo bio po selu sad mi stigla drva odoh da kupim benzin i testere u ruke pa udri miki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh