Šta ste radili danas?? Šesti deo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeo kombajn zmaj 222 i to rasturao ceo dan i sutra isto.....

inc2ux.jpg

f2kk7t.jpg

353e3xc.jpg

4gorh1.jpg

Juče i danas počeli sa spremanjem.Prerađena sečka,zamenjeni alnaser i alternator...

juce,danas i sutra,pivo ~ velikogospojinski dani,velikogospojinski dani ~ pivo...lepo dosta mi je!

Rano jutros otiso da vidim neke vezace za klas polovne i dve aluminijumske igle nove isto za klas presu, 100 evra igle i vezaci!! ujedno vidim isti covek prodaje zmaj beraca ,kaze pod garancijom ,dosta toga je promenio na njemu !!
2n08ml2.jpg
veoma povoljan! :ppozdrav: inace danas nedelja ne radimo nista u 4h imam utakmicu i to je to za danas :D

Inace sam sinoc sa drugom gledao utakmicu kosarkasa pa smo spizdili malo jace od 2/3 viskija kad je njega nestalo presli na tekilu pa onda u grad tj u svatove i tamo popio 2-2.5 satljika vinjaka i sad se dvoumim koju kiselu kupiti. :D
iii drug je napustio veselje posle 1 satljika nije mogao da podnese tempo :haha: :haha:

Predvece kad dobijem malo snage cepanje i unosenje drva...

kombajner je napisao(la):
Rano jutros otiso da vidim neke vezace za klas polovne i dve aluminijumske igle nove isto za klas presu, 100 evra igle i vezaci!! ujedno vidim isti covek prodaje zmaj beraca ,kaze pod garancijom ,dosta toga je promenio na njemu !!
2n08ml2.jpg
veoma povoljan! :ppozdrav: inace danas nedelja ne radimo nista u 4h imam utakmicu i to je to za danas :D
Druze vezaci i igle su od velger AP42 a berac merkam JA :zli: :zli: i mogao si bar da se javis kad dolazis u moje selo :zli: :zli: Posalji mi na pp koliko je vama trazio :D
Post je spojen: [time]1283095974[/time]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh