Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Farmer Bob je napisao(la):
Za
@dule gagic - pridruzujem se i ja cestitkama.Kako se zove prinova?Nek je zivo i zdravo!
@lala iz banata - jel si to ti Lalo,kupio MTZ 1221?I ovaj MTZ kao nov?! ::svaka cast:: cije je proizvodnje ta balerina?jel to nova?
Da, ja sam kupio 1221. Da i ovaj je kao nov, sa 1700 sati. Balerina je IMT-KUHN 4.1m, nova.
Post je spojen: [time]1273814909[/time]
E to je vec nesto drugo, jel mozes je terati na 1100 obrtaja i da ides brze da bi usparao na gorivu
Teram je malte ne na ler gas, stavio sam obrtaje kardana na 1000.

Pošto u arar nemože ništa da se radi,bio sam do ZR da ponovim auto.Promenuo sam mu gume.

Danas smo krunili kukuruz, za nase potrebe :D slike
jkf6sn.jpg

1hcj5u.jpg

ri7ryt.jpg

2nhnw95.jpg

@ N.A.

Samo jos da vam organizujem dan skole. Tu si me pretekao jer si guverner skole pa sam zakasnio, Malo sam mator da idem u skolu.Pozdravite cika Pupina i lepo se provedite.

Danas je bio dan skole i zabole me za dan skole,ja sam pokupio nas maturante da se dogovorimo za zadnji dan skole iduci petak,bice sve po redu. :D

NA i danas kod nas isto neki dan skole a i skola me zanima kao lanjski sneg tako da sam se ceo dan vozao malo samo kisa zezala ali ipak je dobro proslo :ppozdrav:

meyconi je napisao(la):
dulegagic je napisao(la):
Kod mene danas samo :ppozdrav:
Kasno sinoc sam postao tata :D
Nek ima u zivotu jevrejsko bogatstvo, rusko zdravlje, i cigansku sekiraciju!!!
vala baš :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1273867613[/time]

ja danas sredjivao kocnice na prikolici , jedan tocak uradjen ostaje drugi , zamijenio i crijeva i onu spojku za prikopcavanje , ucvrstio i nparavio nosac onoj ruckici za kocenje posto sam u nedostatku kocionog aparata na prikolici napravio jednu rucnu komandu za kocenje prikolice i mogu vam reći da mi se svidjelo
ovaj na asfaltu sa 3 kubika sljunka zablokira :D na samo 5 bara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh