Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ofrezao jedan vocnjak,sutra imam u planu i drugi da ofrezam

ganjali pipu... pun atar prskalica...

tata mi se zali da je tesko otvarati grane na velikoj prskalici... :haha: ostario covek :haha:

a posle toga smo skidali depozitore, i menjali ulagace, ocekujemo setvu soje, samo neznam kad, pipa nepopusta...

Dovlacio gradju za krov,spremao za kukuruz,kuvao kotlic majstor zidarima i na kraju isao saditi kukuruz...sad stigao... :spavam: :spavam: :spavam:

Ustao u 8 pa na njivu setva soje i kukuruza,dosao kuci komplet oprao auto,istrgovao telefon,isao sa drustvom da rostiljamo malo pre se vratio,pa sad u trecu smenu. :cool:

Danas malo prskao.pa bacao djubre.pa setvospremirao i na kraju isao da tanjiram.

Danas ceo dan spremao njive za setvu kukuruza,jos sutra spremanje,pa ako Bog da od ponedeljka pocinje setva!

galki je napisao(la):
kaku to mucobieno juri pipu jeli to zivotinja ili biljka :sta:
To je jedan vaki insekt sto pravi velike stete u repi ::novac::
24zafxl.jpg

Ceo dan prskali pšenicu.... Dosad nije moglo od vlage, a za par dana neće smeti jer je pšenica već povelika!

11ie239.jpg

2sadqav.jpg

Mi bacali AN,predsetveno......i izvukli masinu iz "hladovine".A vidim mnogi zure....sa setvom :sta: :sta:
Post je spojen: [time]1271550882[/time]

tata mi se zali da je tesko otvarati grane na velikoj prskalici... :haha: ostario covek :haha:

a posle toga smo skidali depozitore, i menjali ulagace, ocekujemo setvu soje, samo neznam kad, pipa nepopusta...
Vi ne odustajete od repe kao mi??! :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh