Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo istovario prikolicu sapurina od proslog krunjenja, pa nakrunili Zmajevku kukuruza za krave, pa istovario sapurine, i namestio far na Mercedesu! :bravo:

evo ja iso kosiji da otkinem betonski sutpac od kapije
iznyb8.jpg

23hrfpf.jpg

Prvo ujutru odveo kupca za drljaču članu Bubu, ujedno se upoznao sa njim, pa bež kod strugara da mi nešto odradi, pa šarafao po traktoru, pa sad za komp, i tako prođe dan!

ja bio u rumi , pa kada sam dosao pofrezao nekoliko vrtova i otisao sa bagerom pokupio kolegi neko smece
sada :spavam:

Jutros bio u Rumi na pijaci, popodne vadili sadnice maline, kad dozvoli vreme da sadimo mada već kasnima jer ova kiša svaki dan dodaje po malo, najarmio da ima za praznik, okupao se pa na poljoinfo... :ppozdrav:

Trazio u radionici ranije kupljene delove za hidroupravljac Zetora,poceo sastavljati:
kas2za.jpg

2m3pyzm.jpg

Sejali oglednu tablu ZP-a,pa isao sa bratom na Frusku goru da isplaniramo vikendicu kako da napravimo u toku leta,pa kod ujaka poslom,sad dosao iz komsiluka kartali se i sad popijem spricer pa mogu dalje u zivot. :D

Raznosim jaja po kucama. :haha:
Sad sam se slatko nasmejao nasim kartasima na ulici takvih provala nema na tv-u,a svaki u steku po satljik rakije. :D
rsc5zs.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh