Šta ste danas radili ? 4 deo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tanjiro spremao posejao ovas i grasak , al na misice gde god krenes samo lomovi kvarovi i baksuzi, i ja ko biser se setio na kraju da tretiram seme graska furadanom u sejalicu ,a u sejalici bilo malo lucerke :zli: :zli: :zli:

rasirili ursusa, pripremili i malu prskalucu, ali je razvodnik pukao, pa cemo sutra drugi kupiti, unistila ga je zima...
jos do mraka treba da dignemo cisternu na prikolicu, to ce drug sa prednjim utovaracem, i to je to...

Danas zidali kanal za popravke...oterala nas kisa...potop
34t8g1w.jpg

pravio sumsku prikolicu,onda me pozvao covek da mu tanjitam...sistanjirao 1.5h i slebe se lager na tanjiraci...pa sam isao da ga kupim,pa zamenio... i sutra nastavljam..

Bacio djubre u travu i psenicu i taman sto smo zavrsili pala kisa. Ja danas u susednom selu video 4 kamiona za ispitivanje nafte i gasa , Ima u mom kraju nafte i gasa , gruzanski kraj :haha:

sika iz kog si kraja ? Izo nekog od ovih sela sto postaju gradska teritorija ili malo dalje ili ?

kupio novi razvodnik za prskalicu nova crijeva i dizne pa sam se sa tim zaj..avo cili dan skoro ali nadam se da cu je sad napraviti da radi kao nova jer sve je novo osim bureta, uh jeftinije bi bilo i lakse da sam lane kupio novu neg ovo.....

Vidim ja tebi poznat moj deo gruzanskog kraja a put od stanova do drgagobrace znam kao svoj dzep .nego sto nema milicije ovih dana na delu od stanova do drenovackog puta .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh