Šta sejati sledeće godine od povrća

Neko mora početi upoznavati kupce sa novim sortama :haha: Pa ja ću to pola za sebe i poznanike a pola za prodaju polako dok se priviknu mušterije na nove oblike .

ljudi,da li imate neki savet za jesenju sadnju šargarepe??Osim nekih osnovnih informacija o sadnji ne znam ništa.Naručila sam seme Major F1 i ne znam da li sam odabrala dobru sortu?

[

Radi li uopste ta firma iz Zemuna sto je distribuisala bejo zaden?
[/quote]radi imam tel.ako ti treba da nebi reklamirali

@Milanche
Ako imas broj slobodno mi posalji
@topalovic
kad si obicno sejao sargarepu za jesen?Jesi je radio na otvorenom i da li si je pokrivao necim.

Mozes da je sejes i u jesen i u prolece stim da u jesen bacis malo vise semena.Ja sam sejao i u jesen u oktobru u prolece cim vreme dozvoli da udjes u bastu obicno u februaru a nisam video nekakvu razliku sem ove u jesen stize za 5-6 dana ranije za vadjenje.Sejao sam na dobro pripremljenu zemlju i obavezno valjanje rucnim valjkom a onda prskanje stompom oko 50ml na 1 ar povrsine

jhona deru interesujeme kako izgleda ovaj tornado krastavac mislim jeli kao na slici od pakovanja sto si postavio i koliko semenki ima u pakovanju :sta:

Ja sam zadovoljan tornadom i kod mene je bio lepsi nego na slici.Glatki tip salatara.Istina za njega moras imati kupce koji poznaju taj tip,jer obicno traze bradavicaste krastavce.U pakovanju ako se ne varam ima oko 250 semenki

pa neznam sad kako bi to islo ja sam dosad sadio kaman i edonu i nije bilo tako lose dobra rodnost i cvrstina samog ploda ali bih sledece godine da probam sa nekom novom sortom ali ipak provrenom da ne srljam i da ako sme da se kaze kolika je cena kesice tornada :cao:

feniks je napisao(la):
pa neznam sad kako bi to islo ja sam dosad sadio kaman i edonu i nije bilo tako lose dobra rodnost i cvrstina samog ploda ali bih sledece godine da probam sa nekom novom sortom ali ipak provrenom da ne srljam i da ako sme da se kaze kolika je cena kesice tornada :cao:
jel to tip salatara

Sejao sam TORNADO pre par godina. Krastavac je Izraelski. U tipu je Darine tamno zeleni , glatki.

Odlicno radja, mi smo kidali zaperke i ostavljali ga na dve grane.

Kod nas se slabo prodaje. Jeftiniji je desetak din od ostalih.

Ljudi pozdrav
Da li neko zna da li se slonovo uvo, amfora i ljubov dlan mogu sejati direktno?
Kad, sta, kako?
Hvala

Nazad
Vrh