Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jasno drug. Isto je kod meneNe tražim da mi neko nešto objašnjava ili pokazuje. Dovoljno je da ono šta želi da kaže učini to prostijim riječima ako postoje za to. Kada čitam, vrlo rijetko stručnu literaturu obično iz područja psihologije, onda razumijem potrebu za tim izrazima. U knjigama koje su namjenjene ljudima koji nisu iz tog područja takav način pisanja me više podsjeća da se čovjek hvali kako iskusno barata riječima koje se rijetko upotrebljavaju u normalnom razgovoru. To je ono što me odvraća od tih autora. Za riječi koje ne razumijem postoji riječnik stranih riječi ali ako autor u tom pretjeruje nije to za mene.
Dobra knjiga. Ima i nastavak ili druga knjiga: Dalje putem kojim se rjeđe ide. Prvu sam čitao a druga je na rasporedu za ovu zimu.Trenutno citam, "Put kojim se redje ide" Morgan Skot Pek, dobio od drugara, dobra knjiga... preporuka!
Priveo sam kraju čitanje knjige Sloboda
imas link za tvoje kratke price?Trenutno pišem kratke priče pa nemam vremena da čitam. Inače sam tokom studiranja u Tuzli bio čitalac godine u Univerzitetskoj biblioteci tri godine zaredom tako da možete da zaključite koliko sam čitao dok sam imap više vremena.