Dr Metju Voker, Zašto spavamo. Počinjem mnogo više da cenim spavanje od kako čitam ovu knjigu.https://www.laguna.rs/n4438_knjiga_zasto_spavamo_laguna.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda bi bilo nepraktično I skupo, ali bi imao jednu veličanstvenu malu privatnu biblioteku... iskreno, ja većinu knjiga uzimam iz biblioteke, ako mi se baš neka svidi onda je kupim. Ali čitanje sa tableta, mobilnog, laptopa je smrt za oči. Pročitala sam na laptopu Njegova mračna tkanja, prvi deo i morala sam da kupim kapi za oči, odmah crvenilo I suzenje...Od Tolkina sam bukvalno sve pročitao, ili makar ono što mi je pošlo za rukom da pročitam ...
Još pre 30 godina, sigurno...
A zainteresovao sam se na taj način što sam za 8 rođendan dobio knjigu " Kovač iz Velikog Vutona", od Tolkina, jedna lepa mala knjižica, pre nego knjiga, sa jedva 50-tak stranica, koju sam bukvalno "progutao" u jednom dahu, za sat vremena...
I dan danas pamtim osećaj uskraćenosti, zašto je tako kratko ispripovedao ? Zar nema još ?
Onda sam imao sreću da naletim na "Hobit", ALI sa užasnim prevodom, na ivici čitljivosti, prevod na srpsko-hrvatski je bio očajan i krajne amaterski, i onda na raskošna 4 "toma" Gospodara Prstenova, puna ilustracija...
Onda stiže era Interneta, i elektronskih knjiga, pa je pristup knjigama novih naslova utoliko olakšan, ali mi još uvek nedostaje (nemojte misliti da sam "ćaknut") MIRIS KNJIGE !!!
I osećaj u prstima dok "okrećem" stranicu...
U tablet-u imam oko 600 knjiga, 90% naučna i epska fantastika, nešto istorijskih, i "klasika", uvek na dohvat ruke, koliko bi, u najmanju ruku, nepraktično bilo 600 knjiga smestiti u sobu, zar ne ?
Bookmate app ali tu se plaća nekih 400din pretplata... a i nije im neki preveliki izbor knjiga. Najbolje je da postaneš drug član biblioteke kao Radovan IIIA preko kog sajta ili aplikacije čitate....ja tražio svud i nigde mi ne da celu knjigu ili prve dve strane ili samo korice knjiga nikako ne mogu da nadjem sajt za čitanje.....
Послато са Moto C помоћу Тапатока