Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogresno, mravi ih gaje i donose na drvo pa koriste njihove plodove tj. mednu rosu. Zato se kaze da su mravi stocari.ja koliko znam biljne vasi mogu da lete, a mravi se ne pojavljuju kad nema vasiju.
Osim u institutu u Cacku, gde su sadnice 450 do 500 din jedino gde sam ih nasao je https://www.halooglasi.com/poljoprivreda/voce/sadnice-sljive/5425644978246?kid=1 gde kostaju 250 din. Ali verujem za vecu kolicinu treba najaviti jos u prolece da okaleme dovoljno. Ne verujem da je velika potraznja jer ljudi jos nemaju iskustva sa njom. Najveci izbor sorti sljiva sam nasao u rasadniku Profesional, mada nemaju te dve sorte. Inace iskustvo sa ovim rasadnikom mi je pozitivno i zasluzuju naziv.Na jesen sadim još malo šljive pa razmišljam na glas... gledam na sajtu instituta Petra i Divna naj kasnije sorte itd, dali neko ima iskustva sa njima
Hvala.Kad prodje Preobrazenje rezi sve kao u zimskoj rezidbi