Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Crna šljivina osica
U dilemi sam opasnoj, pre 8 dana prskano Dimetogalom (karenca 14 dana).
E sad video sam da ih nema puno u stablu, i video sam da padaju tu i tamo, ali zato ih ima dosta po zemlji, ne lete ali se kreću, ima tu i tamo mrtvih.
E sad duvao je vetar i pre toga je padala kišica. Pitanje za milion dolara da li su po zemlji što tek izležu (teško) da li zbog vetra ili ih tamani polako dimetogal...?
I meni bilo čudno, kupio regularno u jednoj od većih apoteka u Nišu... 3l sam uzeo...Одакле диметогал кад се више не продаje
nijedna materija ovde nije sistemikKombinovao sam poluks i lambda cihalotrin (njega sam našao od sistemika). I mankogal uz to. Ima dosta cveta koji nije oprašen i opada, verovatno zbog slabog oprašivanja.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Istekao rok? Koliko si stavljao po hektaru?I meni bilo čudno, kupio regularno u jednoj od većih apoteka u Nišu... 3l sam uzeo...
0,775ml/haIstekao rok? Koliko si stavljao po hektaru?
Ja sam napisao da imam Perfektion... Ista materija u pitanju...I da nema pravi datum nego kao neki kod je...Dimetogal ima rok upotrebe 2 godine. I pise datum nije nidta sifrovano.
Licno mislim kai kod svih preparata da jedna godina preko roka nije nista strasno, mozda koji procrnst manje efikasnosti.
Ipak je sistemik, prskao sam insekticidom wizzard, acetampirid 200 g/kg.@vasovac
Da, u pravu si. Prodavac mi je tako rekao a ja nisam proveravao. Da nisi napisao, nastavio bih da ga primenjujem kao sistemik.
To znači da sam bez potrebe kombinovao dva kontaktna insekticida koji neće delovati na larve.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока