Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je sljiva sada najbolja vocka, kasnije cvijeta, nekako ju zaobiđu mrazeci, jos kod mene izgleda dosta povoljno zemljiste,kao i polozaj.....ove godine imaju bas dosta cvijeta,kao nikad do sada.....odrađen signum i insekticid jucer, pa kako joj bude.....Ja do sada (fala Bogu) nisam imao priliku da mi šljiva izmrzne a bilo je i mraza i snega u cvetu i kojekakvih gluposti, zato opušteno bez nervoze unapred.
Kazi tom "obrazovanom" coveku da se sljiva u cvetu i ne prska od insekata .Ja isao do obrazovanog coveka da ga pitam sta treba prskati . Kaze sada nista . Nema insekata ispod 12 stepeni . Tako da moze proci sljiva bez prskanja ove godine u cvetu posto cvet nece jos dugo a temperature ne idu iznad 12 pre Uskrsa
Cekaj . Isao sam prosle godine neki preparat protiv trulezi + insekticid u precvetavanju . Eto da se ispravim ako nisam vreme prskanja lepo napisao .Kazi tom "obrazovanom" coveku da se sljiva u cvetu i ne prska od insekata .