marceta.b.
Član
Izgleda da je to onaj "krupni Stenlej" koji se spominje sa vremena na vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je to onaj "krupni Stenlej" koji se spominje sa vremena na vreme.
Verovatno jeste JOJO, nego se s vremena na vreme spomene "krupni Stenlej" kao posebna sorta a čuo sam ustvari da je to JOJO a i po slikama liči na Stenlej (duguljasta šljiva)Ja uzeo 15kom kod Antića, garantovao da je jojo, e sad gledam na slikama liči na jojo, još je tvrda za par dana će moći da se jede..
Ne mozes ni da ocenis kada se sadi u ledinu bez mnogo cackanja tu se gusi i tavori a da si ga stavio u rigolovano pa redovno freziranje a da ne pominjem djubre i vodu poludelo bi a video si kojike su sadnice kod carapana zalivanje i malo vestaka i otislo u nebesa u prvoj godiniЈа сам куповао и тражио саднице на дивљим подлогама а ни једна неће да порасте преко три и по метра. И крушке и јабуке.
Та гаранција мачку о реп. И сви су такви... све имају...
Ипак прати пар година па ћеш видети...
Код мене поред Дунава вегетација за брдом касни од седам до десет дана зависно од године....
другарски поздрав
Bravo Slobo i ja bih kupio samo mnogo manje, 10 komada.Ima li ko sadnica crvene ranke na prodaju? Treba mi oko 300 komada.
Vilijamovka 2,5-3m su lestve poredЈа сам куповао и тражио саднице на дивљим подлогама а ни једна неће да порасте преко три и по метра. И крушке и јабуке.
Та гаранција мачку о реп. И сви су такви... све имају...
Ипак прати пар година па ћеш видети...
Код мене поред Дунава вегетација за брдом касни од седам до десет дана зависно од године....
другарски поздрав
Bitno je da si se manuo kajsijaIma li ko sadnica crvene ranke na prodaju? Treba mi oko 300 komada.
Sto se tice Dejana Rakija Veljovica vec sam ga kontaktirao i sve je rasprodao za ovu godinu. Sutujic Radenko Zorica sam pisao, cekam odgovor.
Owen T imam plemke.Sto se tice Dejana Rakija Veljovica vec sam ga kontaktirao i sve je rasprodao za ovu godinu. Sutujic Radenko Zorica sam pisao, cekam odgovor.
A ove sorte sto mi savetujes mogao bi zasaditi po jednu kad bi imao gde da ih nabavim. Imas li ti sadnice ili bar da mi obezbedis kalem grancice.
Ne znam koja je sorta ali je neka "belošljiva".Daje dobar pekmez (po Vojvođanski) ili džem .Pre dve ili tri godine zasadio sam sljivu zlatku. Sada ima 15 tak sljiva roda koje su sazrele.
Potpuno je zuta i meni je po ukusu ista kao bjelosljiva, samo je nesto mozda cak 10 do 15 dana kasnije sazrela.
Rasadnicar koji mi je preporucio rekao je da je odlicna za dzem.