sljivak
Član
lepe vocnjacic deki, al radnici su jos lepsi
setio sam se da si mi pomogao jednom prilikom u odabiru mot.testere pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lepe vocnjacic deki, al radnici su jos lepsi
To je tačno...čekao sa 3 dana posle prskanja...Kada sam prskao, voćnjak je bio patosan maslačcima i pčela, a cvetovi bili u fazi "belih balona" (čak me dve i ujele), posle 3 dana maslačci su precvetali, a cvet počeo naglo da se otvara, pa sam požurio da pokosim.No, posle ovih snegova i minusa, videću šta je ostalo...
Šljiva nije izmrzla barem kod mene, ali... pitanje je kako je prošla oplodnja, u cvetu hladno... kiša... sneg... Videćemo za mesec, dva...Cini mi se da sem kajsije ostalo kosticavo voce nije osteceno.
Fino...koja traktorska freza je u pitanju?
Ima mnogo segmenata koje uticu na cvetanje ali bez obzira na sve kod vas ne moze da kasni toliko. Npr kod mene je u punom cvetu Cacanska rana i Cacanska lepotica a Stenlej jos cuti nije krenuo a Cacanaska rodna pucketa kao kokiceMeni stvarno nije jasno kako toliko kasnimo. Koliko ja znam, svaka 33metra nadm visine pravi kašnjenje 1dan. Tako da sam ja trebao prvi da šaljem slike cvetanja, a ne poslednji...
Ne bi trebalo da ima uticaj što su mladje šljive? U smislu što su tek napunile 4godine.
Možda Morava ima neki uticaj.... ne znam....