Ali zato imamo online poljoprivredne strucnjake za izvoz.Nemaju šljivu tamo, a ni mi ne stojimo dobro s peskom, tako da je sigurno premešteno u kantu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali zato imamo online poljoprivredne strucnjake za izvoz.Nemaju šljivu tamo, a ni mi ne stojimo dobro s peskom, tako da je sigurno premešteno u kantu.
Мислио сам на искуство неког ко је посадио ТОП серију. Што се тиче 100% тачности у задњих 6 година сам све такве и куповао, нисам питао за цену, и до сада су ме 100% зајебали. Топ тејст сам набавио прошле јасени па ћу следеће године видети шта сам купио а Топ енд сам већ однеговао и испоставило се да је Топ гигант. Диг'о сам руке од имена, само видим воћку и ако ми се свиди узмем племку и калемим.ZA JT1RDI ja iz top serije RASADNIK KOMERC MLADENOVAC je imao krajem marta sljivu TOP TASTE izuzetno su pouzdani vrhunski sadni materijal poseduju vec godinama i 100 procentnu tacnost asortimenta .U jesen im je izbor dosta veci i sa njima nema neizvesnosti
E sad može da se kalemi ali kalemljenjem (kažu) mogu da se izgube neke osobine...
Belosljive uglavnom davaju izdanke i dobro ih je tako siriti da i buduce generacije imaju, jer mnogi odustanu od sirenja ako je treba kalemiti a nema ko.Kolege ,kako da proizvedem sadnice ovih mojih starih belih šljiva ??
Moji mi kazu da su iz izdanaka ili čak iz koštice
Iz semena je dosta teze jer nema dobru klijavost,
Ja sam opet uverenja da nema ni jedne a da nije zarazena - kako su se sve zarazile nemam pojma ali misljenja sam da jesuDanas sam pricao sa covekom I kaze mi da kod njega u selu Saranovo kod Topole ima madzarki koje uopste nisu zarazene sarkom. Verujem da je istina, a u okoliki Uzica prosto je sarka izkorenila madzarku.