pixixi
Član
Na jednom mestu oko kuće imam kontra slučaj tri rane i 30 lepotica i za sada u 5god nije bilo problema sa oprašivanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E h...ga sad, mora da postoji naćin.
- - - - - - - - - -
Na njihovom sajtu stoji da su oprašivači Lepotica, Rut i Stenlej.
- - - - - - - - - -
Da pored ovih cveta zajedno i sa Rodnom ali su ove navedene kao oprašivači.
Bakar sada ili uskoro kada opadne veci deo lista pa jos jednom pre vegetacije. Krecenje ne mora uz bakar, ali nije lose odraditi, pomaze u svakom slucaju bar da ne krene prerano. NPK sa vise P i K sada, a na prolece azot itd.Pozdrav svima,imam oko 150 stabala cacanske lepotice i rane stare petnaestak godina pa neznam vredi li sad kreciti stabla posto to do sada nije radjeno i planiram da prskam bakrom .Imate li vi neku preporuku sta bi jos mogao da sad da odradim.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pozdrav, imam malu dilemu, hocu da povadim nekih 15-tak krusaka i jabuka i da umesto njih posadim sljivu i visnju, ovih dana bih stare vocke iskrcio a u toku zime da posadim mlade...Da li je dobro saditi u istim jamama, sto mi je veci posao jer vise moram da otkopam da povadim korenje, u smislu bolesti ili slicno sto mogu stare vocke preneti mladima, ili da kopam pored nove jame a ove stare samo da posecem?
Gde ima kvalitetnih sadnica šljive,zvao danas institut nemaju stenleja ,navodno sve otišlo za izvoz,a pre dve nedelje mi rekli da ih zovem početkom novembra da sadnica ima .
Treba mi stenleja (80 komada) i čačanske lepotice (20 komada).?