Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem kakav ulog za sečenje granja???
Imam 250 stabala koja je trebalo da bude ns rodna medutim nije i neznam šta je stiže u vreme kada bi trebalo da stiže ns rodna ali je mnogo sitna probao sam da proredim ali ništa nisam dobio . kajsija je kalemljena na stenrlej negde oko 90 cm visine,šta mislite dali da je odsečem ispod mesta kalemljenja,da pokušam da dobijem mlade grane šljive,ili da je sečem do zemlje da dobijem nove izdanke iz podloge pa da kalemim kajsiju direktno bez posrednika ,a možda je najpametnije počupati i saditi druge,inače u sedmoj su godini
a sto ne sad u prolece ubaciti po 2 grancice na ramene grane ipak ce biljka izaci lakse sa kalusiranjem kalema nego sa obrazovanjem novih pupoljakaMožda je tako najbolje kada izbiju nove grane od šljive onda ću ih nakalemiti čipovanjem,to mogu i sam da uradim u avgustu pošto sam već to radio uspešno na nektarini.A do tada ima vremena možda se i predomislimi ostavim šljivu, kombinaciju nebih pravio možda par komada radi fazona mislim da bi tu bila nemoguća zaštita.