miroljubceful
Član
tu mozes staviti,ostal delove gde lezi voda (kada je ima) zaobidji,nije problem kao sto ti rece kupiti sadnice,nisu skupe ali kada radis nesto i odradis kako treba i kada stigne na rod unisti voda to je psihicko mucejne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja imam problem sa nizim delovima parcele,vec sam postavljao pitanje,ali bez nekog pravog odgovora,u pitanju je oblacinska visnja sadjena u jesen 2013 g.i ova godina je bila kisovita kao sto svi znamo,tako da na tom delu parcele su mi se osusile velika vecina.Dali da angazujem nekog strucnjaka za to odvodnjavanje,jer neznam gde da kopam taj kanal,kako to izgleda,dubina,sirina i svasta nesto.kanalisanje oko njive ako je moguce ,samo na taj nacin bi ocedio vodu iz njive i mogao da radis neku proizvodnju voca,inace u drugim slucajevima nije moguce
Evo kolega Bojcetic je dao dobar plan, cak je i mene zainteresovao, tako kada prodje berba sljiva da sada ne guzvam raspitacu se u vezi topola.... Bojcetic drugarcina covek
Da znas da jesu, zove me covek kaze cuo sam da su ti sljive krupne i dobre, koliko trazis da uzmem sve?? Kaze on bi tonu ili tonu ipo, ja kad cuo sav srecan rekoh sami beremo tu kolicinu zagarantovano, sve bese ok, dok ne dodjosmo do cenu, on rece kazi cenu, a ja 25 dinara, te da sam neozbiljan pa jos po nesto mi rece, i spusti slusalicu! Covek hteo sljivu za 16 dinara, trenutna cena 20 dinara, mi sami polako beremo, pa s obzirom da nemam vecu kolicinu od 7-8 tona, zadovoljavajuce je, ne placam radnike, sami beremo polako i t d... A sklonio sam iz avatara sljivu jer jer mi macak bese simpatican nosi dve kofe vodu i kaze jao majko sto si me rodilaVidim da su ti se sljive smucile pa si ih i sa avatara sklonio.
bice 22din sutra ili posle vikendaDa znas da jesu, zove me covek kaze cuo sam da su ti sljive krupne i dobre, koliko trazis da uzmem sve?? Kaze on bi tonu ili tonu ipo, ja kad cuo sav srecan rekoh sami beremo tu kolicinu zagarantovano, sve bese ok, dok ne dodjosmo do cenu, on rece kazi cenu, a ja 25 dinara, te da sam neozbiljan pa jos po nesto mi rece, i spusti slusalicu! Covek hteo sljivu za 16 dinara, trenutna cena 20 dinara, mi sami polako beremo, pa s obzirom da nemam vecu kolicinu od 7-8 tona, zadovoljavajuce je, ne placam radnike, sami beremo polako i t d... A sklonio sam iz avatara sljivu jer jer mi macak bese simpatican nosi dve kofe vodu i kaze jao majko sto si me rodila
Generalno zadovoljan cenom za dalje cemo videti, na kraju cu vam reci koju kolicinu imam i po kojoj ceni otislo. . . E da bez obzira kome dajete sljivu bez para nemojte nikako, prevaranata ima na sve strane, ja dao neku tonu sljive koje su za rakiju po 8 dinara uzeo za 200kg pare a ovo sto sam ostalo dao po 10 dinara jos uvek nista.... Dajte robu samo PROVERENIM ljudima!
Ako moze odgovor u konkretnom smislu,a ne moglo bi ovako ili mozda onako,ili ili,mozda postoji neka literatura,neka adresa gde bih nesto saznao.Unapred hvala