Kako mislis nema podesavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj da se ja ubacim...covek ima na svojoj sejacici siroki nagazni tocak koji nema mogucnost podesavanja...ti na tvojoj novoj imas mogucnost podesavanja ugla sabijanja zemljista iza baterije...na to je mislio.Kako mislis nema podesavanja?
Široki točkovi, bar ja tako mislim, su više za lako i peskovito zemljište kakvo je kod nas u okruženju.Po meni je posebna mana sirokih tockova osim sto ne zbijaju deo iznad semena problem sto oni zagrtaci navlace suvu zemlju u brazdicu.
Imam oba tipa nagaznih tockova na maji...svaki ima svoj +i - ...Mislim da sa ovakvim tockovima nema u radu.
Stara je svakako znala da 0ravi bankove u soji kad se brze potera. Ima drugaciji disk u odnosu na olt-nodet. Agrija ima slican tanjir.
Bio je,ali je skinut.Jel imas pred tocak na V metalnim nagaznim tockovima?
Probali smo...ne pritiska onda seme valjano...Ajde kad sejete sa tim V točkovima raširite ih onda će i manje tonuti baterija a svakako se to radi kada se seju krupnozrnaste kulture (dublja setva) tipa kukuruz,soja,suncokret dok kod repe se skupe pošto je plića setva.