nikola indjija
Član
I ne tu gore ispod na cev tu de se toplink kaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Korektna cena,mislio sam da je skuplja...Turske su skuplje a ono sto sam video u radu mi se ne svidja...Evropske su 20000+ evra ...Ta sa slike 10500e sa PDVom.
Bilo je u razmatranju ali je cena dosta jaca sve su oko 15 000e i treba jaci traktor od 820 za bezbedan rad po mom vidjenju.
Prevagnulo je sto je stara radila bez problema, laka je za odrzavanje, ima delova i proletos je jedna stara mozda 15g posejala oko 500ha raznih kultura uz minimalno ulaganje.
Diskovi su joj bili podignuti tako da nine cupala,a lepo je sejala.
Smena generacija. Stigla ponova juce.
Od opreme za iste novce sam birao manje markire, 3 seta ploca, kontrola na zrno i broji hektare i mozda jos nesto, krajnje uvlacenje baterija, V gumeni nagazni.
upload for facebook
Zato sam i odlucio za Maju. Ovo je akcijska cena, pre je bila nesto skuplja i mislim da akcija jos uvek traje.Korektna cena,mislio sam da je skuplja...Turske su skuplje a ono sto sam video u radu mi se ne svidja...Evropske su 20000+ evra ...