27*2.5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam neke sa 18 rupa, dali moze sa tim, ili da kupujem te nove 27x2.527*2.5.
Ja imam sa 18 rupa (x2.5) jer je sa 18 rupa fabricki zamisljeno ali sigurno je bolje sa vise rupa pisano je dosta puta o tome jer se sporije okrece ploca i bolja je preciznost.Ja imam neke sa 18 rupa, dali moze sa tim, ili da kupujem te nove 27x2.5
Tesko ces to prodati.Trebali kome za repu imam 12 kom.
Sa prednjim sej soju.Imam ja dve baterije sa repinom kombinacijom.Za neverovati ali uve pre i ujed aceno nicePrilikom setve Soje sa kojim idete raonim ulagačima, za Kukuruz ili kombinacija za Repu sa prednjim kopir točkom i manjim raonim ulagačem.
Metalorad 70 rupa i gasU Majevici imaju sa 70 rupa i cena je u maloprodaji 1430 din/kom.
Тешко да може без нитовања нитна се рашири и у раонику и у носачу раоника и фиксира је са шрафом би шетало или да разбушујеш рупу, а шраф на тесно да уђе.Jel probao neko umesto nitovanja pri zameni raonika na Majevici da stavi vijak i maticu m6 ?
Ovo nitovanje, rasklapanje, ponovno brusenje me nervira. Kontam, maticu pecnuti da ne otpsti i kad dodje do zamene mnogo jednostavnije.
Kolega gde si uzimao i koja je cena?Jel probao neko umesto nitovanja pri zameni raonika na Majevici da stavi vijak i maticu m6 ?
Ovo nitovanje, rasklapanje, ponovno brusenje me nervira. Kontam, maticu pecnuti da ne otpsti i kad dodje do zamene mnogo jednostavnije.