Širokoredne sejalice "Maja" i "Lara"

Imam i od 84 i od 98 il 100 zaboravio sam ,nije ni bitno za te dve rupe, agrija ih pravi kod njih naručiš,.

U Metalorad Odžaci, imaš i sa 88 i 96 rupa jedan red, ja sam prvenstveno stavio sa 84 zbog ređanja zrna na ploču pošto kad je krupno seme nemože da se poređaju zbog sabijenosti.

Jel probao neko umesto nitovanja pri zameni raonika na Majevici da stavi vijak i maticu m6 ?
Ovo nitovanje, rasklapanje, ponovno brusenje me nervira. Kontam, maticu pecnuti da ne otpsti i kad dodje do zamene mnogo jednostavnije.

uzmi gus elektrodu i zavari na tri mjesta, to je nekako najjednostavnije, kao kod onih univerzalnih malih raonika......
te velike raonike imam original, stare proizvodnje i rupe točno pašu, ovi zamjenski nikako neleže i najbolje je zavariti.....

Jel probao neko umesto nitovanja pri zameni raonika na Majevici da stavi vijak i maticu m6 ?
Ovo nitovanje, rasklapanje, ponovno brusenje me nervira. Kontam, maticu pecnuti da ne otpsti i kad dodje do zamene mnogo jednostavnije.
Тешко да може без нитовања нитна се рашири и у раонику и у носачу раоника и фиксира је са шрафом би шетало или да разбушујеш рупу, а шраф на тесно да уђе.

Kolega gde si uzimao i koja je cena?
Jedan dan sam zvao majevicu i nesto mi izracunao prodavac 4 raonika oko 11 000din predpostavljam da se nismo sporazumeli nesto.

Nazad
Vrh