Kolega na koji načiin ste namestili kačenje na kutiju, stari sistem na šarku ili novi.Nisam sačuvao kontakt neki madjari to rade poslao sam jedan poklopac od Maje i po tome su uradili. Materijal je poliester imaš oglas 2000 komad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega na koji načiin ste namestili kačenje na kutiju, stari sistem na šarku ili novi.Nisam sačuvao kontakt neki madjari to rade poslao sam jedan poklopac od Maje i po tome su uradili. Materijal je poliester imaš oglas 2000 komad.
Moja sejalica je 2010g i kutije nisu kao što su sad na ovim novim. Poklopac nije na šarke već ga drži rastegljiva vrpca kao šlajder koja je prikačena na poklopac.Kolega na koji načiin ste namestili kačenje na kutiju, stari sistem na šarku ili novi.
Meralorad je malo skuplji ali dobri delovi…Lose su punktovani, ja na novoj sejalici sam dobio ploce sa otpalim za kukuruz a za soju sam kupio ploce od 84 rupe 4,5mm iz Odzaka, mnogo kvalitetnije ploce od fabrickih
Jel tako i kod tebe.Sarke dve napred i poklopac se otvori napred i nasloni se na cev za vazduh
Samo na dve baterije koje sam dokupioJel tako i kod tebe.
Mogu sutra prebrojati kod mene,i ja imam dva menjača na 12-orednoj.Imam dva menjača na 12-orednoj i nisu iste dužine, tako kupljena sejalica.Sad zvao Majevicu RD i Cvetko mi rekao da imaju 98 članaka oznaka mu je 12,7 x 4,88 ili 083-1.
97 članaka kod mene i jedan i drugi menjač.Mogu sutra prebrojati kod mene,i ja imam dva menjača na 12-orednoj.