Šecerna repa 2014

Iako je najavljena niza cena repe 2014 dali cete povecati povrsine pod njom

• da

Glasovi: 24 42,9%
  • ne

Glasovi: 32 57,1%

• Ukupno glasača
    56
  • Anketa je zatvorena .
Kod nas je krenula neka priča da je pala cena šećera u svetu na pola i da će biti drastičnih smanjenja cene repe. Da li je istina stvarno ne znam.

Nikad nevolja ne ide samo jedna. Cerkospora + snizenje cene = propast.

Suska se umesto 38+pdv, da ce biti 32+pdv

@Suska se umesto 38+pdv, da ce biti 32+pdv

Za ovu ili sledeću godinu:sta: Mi smo juče bili u vezi prevoza i ostali smo bez komentara, tako da sam za repu zaboravio da pitam :sjasi:

@Steco
Za ovu godinu ce biti aneks najverovanije na tu cenu. Nije jos zvanicno nista, ali kako sam to cuo od vise ljudi bliskih vatri verujem da je samo pitanje kada ce biti obelodanjeno. Ugovor je ugovor i potpisan je na 4.3din+pdv + 0.2din+pdv stumulacija neka (38+pdv u eur), medjutim izgleda da ni ugovor nije svetinja. Kukaju kako je cena secera niska, i da nemaju racuna da plate ugovorenu cenu.

Za prevoz verujem da ce biti sou isto...

E tu nece verovatno:haha: Evro su mi racunali po 120din, prevaranti:zli: Obezbede sebe, da nikako ne mogu izgubiti.

Mi smo vec dve nedelje dobili aneks ugovore daje cena secera pala bla,bla..... i da su snizili cenu sa 3.5 din/kg na 3.2 din/kg... isto i vas ceka samo jos nisu smeli da kazu......

Pecinci se izjasnjavaju da ce sve ispostovati, nece biti nikakvog smanjivanja, ali vec sad nam govore da je digestija losa tako da znamo kakvo nas secanje ocekuje.

Smanjena je na 4100 RSD sa digestijom 16% + PDV, to su korigovali najverovatnije zbog eura naglo je otisao gore i icice i dalje, sve to na kraju dodje na isto, a cenu slobodne repe koja nije ugovorena je 3500 RSD + PDV

Pecinci se izjasnjavaju da ce sve ispostovati, nece biti nikakvog smanjivanja, ali vec sad nam govore da je digestija losa tako da znamo kakvo nas secanje ocekuje.
Da ti kažem,sunoko će ispoštovati sve iz ugovora,NARAVNO,ali sve preko ugovorenih 50-55t/ha će se platiti po 0.32eura
Navodno će samo grk da plati 4din

- - - - - - - - - -

Negde na terenu,makina već prekosutra može da krene

Picture2802.jpg

Nazad
Vrh