Šecerna repa 2014

Iako je najavljena niza cena repe 2014 dali cete povecati povrsine pod njom

• da

Glasovi: 24 42,9%
  • ne

Glasovi: 32 57,1%

• Ukupno glasača
    56
  • Anketa je zatvorena .
Sejao je sigurno sa semenom,zato je i izabrao malu parcelu jer experimentisu kako ce da prodje tako rana setva.

Ddragane jeste na obilaznici je sejano. Namerno sam probao tako rano zato sto prvi put radim sa ovom kombinaciom RT i sejalica pa da vidim kako ce nici pre nego sto krenemo u pravu setvu:) ima fore da izadje 20-tak dana. A sto se tice sejalice jako sam zadovoljan. Obavestavacu vas kako ce napredovati posejana repa:)

Može i to da se desi, kako je krenula godina nista nas ne može iznenediti. Sorta probne repe je proslogodišnji tajfun naravno to je bez star tapa i epd-a tako da ce jos sporije nicati.

Kod sunoka se nezna jos kad ce. Iskreno voleo bi da to bude sto pre. Jer bi krenuli sa setvom. Nema se sta cekati

Ja sam bacio još malo veštaka na nekih 10kj,spremno je za setvu 22kj,a ostalo spremam neposredno pred setvu,planiram setvu posle 8.marta

Picture006-12.jpg

grebuckano sa ovom kombinacijom,stim da na 6m ima 80 ravnih dugačkih S opruga

Poslednja izmena:
Kamo sreće da je marketing, dok još imamo zagrantovanu cenu dotle će mo je i sejati. Kako su najavili od 2017 to više nećemo imati i tadaće ovakvih izjava biti i uveliko krojiti nisku otkupnu cenu šećerne repe.

Nazad
Vrh