nikola indjija
Član
Slobo koji ti je prinos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja repe nisam sejao 20 (dvadeset ) godina, i mozda cu jos izdrzati ovolko da nesejem ...posle cu jos da vidim.....
Bas sam juce gledao poljo.emisiju na htv1.Kako kolege iz HR su prosle sa repom.
http://www.icv.com.hr/2014/12/fotog...ojz-duracic-zaorao-oko-5-vagona-secerne-repe/
Nisam bas ko ti dobar ali tu oko 3,2 vagona po kj pa i manje videcu kad sve odnesu.Sto se tice prljave prinos mi je od 4,8 do 6 vagona ali dzebe.Slobo koji ti je prinos?
Bas sam juce gledao poljo.emisiju na htv1.
Znaci kao copy-paste kod nas.Sve probleme koje mi imamo,imaju i tamnosnji paori i obratno.
Medju njima i oko repe i njih su tamo izradili sa ugovorima.
Kod njega je po defaultu sve u superlativu!Ako nisi čuo, ali možeš ovde da pročitaš, kolega mindjušar je imao 5 vagona .
Nije baš sve,bilo je ove godine soje i 1500kg/kj, ali bilo je i 2700kg/kjKod njega je po defaultu sve u superlativu!
Nije baš sve,bilo je ove godine soje i 1500kg/kj, ali bilo je i 2700kg/kj
Al zato repe 68t/kj prljave iliti 50.8t/kj plative
Ko je rekao da sam ja dobar.Kod mene je cisto repe oko 5vagona po jutru a kad odbiju na digestiju 3.5 vagona.Taman da se razduzim.
Nešto nevalja sa računicom,1%digestije nosi oko 6%količine ,ispada da je digestija 10%