Dr.Gruja
Član
Ako ovako nastave neki ce repe imati i dogodine iako je nece sejati!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao sam oko 5 vagonaNešto nevalja sa računicom,1%digestije nosi oko 6%količine ,ispada da je digestija 10%
Ako ovako nastave neki ce repe imati i dogodine iako je nece sejati!!!
To je naplaceno odavno.
Pa kod svih koperanata je odnesena neka kolicina,kod nekog sve,kod nekog pola,kod nekog 20%,60%......Ja mislim da nema coveka kom nije nista natovareno do sad,i naravno to prvo sto secerana tovari naplacuje svoj dug a ono sto ostane je nase.Nisam puno upucen u cake ali preko cega kada je repa na njivi ?
Pa kad senta slabo vuceU Crepaji ima da se vadi jos vise od 200 hektara sec.repe a na prizmama je isto toliko oko 150-200 hektara
lma ih kod nas kojima nista nije natovareno i to dostaPa kod svih koperanata je odnesena neka kolicina,kod nekog sve,kod nekog pola,kod nekog 20%,60%......Ja mislim da nema coveka kom nije nista natovareno do sad,i naravno to prvo sto secerana tovari naplacuje svoj dug a ono sto ostane je nase.