Šecerna repa 2014

Iako je najavljena niza cena repe 2014 dali cete povecati povrsine pod njom

• da

Glasovi: 24 42,9%
  • ne

Glasovi: 32 57,1%

• Ukupno glasača
    56
  • Anketa je zatvorena .
Evo i ja da napisem nesto. Moja odnesena juce uvece i jutros posle 16 dana stajanja na prizmi. Kolicinski je ima kad dobijem rezultate javljam sve. Sve u svemu zadovoljan sam sto je odnesena pre ovih najavljenih kisa. Sejati ili ne sledece godine videcemo kad povucemo crtu. Vestak iz svog troska je zaoran videcemo da li nastak sledi.

Moja 25.dan na prizmi,MOZDA dodje maus nocas ili ujutru,ali nisu neke velike sanse za to.Kod dosta ljudi je vec prebacila mesec dana na prizmi.

Ja sam danas kompletirao sve oko repe. Potpuno nezadovoljan.::lose:: Reci cu samo ovo, imao sam vagona preko mojih ocekivanja, ali i pored brdo vagona zarada je uzasno nikakva.

Danas ugovorio proizvodnju za narednu godinu, cena 3.5 din +0.2 din ko je potpisao pre ove kampanje anex može da ugovori max 80% od površina od lane, što dođe 3.7 din plus Pdv, šećerana Šajkaška je u pitanu,
Otvorio bi temu šećerna repa 2015 ako se urednici, moderatori slažu. ili možda je još rano,

35t staje u kamion kad je repa sveza tj par dana na prizmi,a posle mesec dana cekanja retko koji kamion prebaci 32t.

Nestaje 35 nego u pr
Treba da skeniram prijemnice alali nemam mogućnost što da se pravdam kad su odbili ostalo u proseku 3.8 za isplatu min materijal

Greška moja sad sam pogledao i podelio 39.430 čiste po kj 23 % nečistoća i dig. 13.59. 407.360 bruto a 315.43 neto.to je 6.9 po ha.

To ti je verovatno repa bez nečistoće, a kada se svede na JUS (digestija) ostaje samo 33.490 za naplatu...

Nazad
Vrh