300m dalje coveku radim sve usluge osim zetve i oranja imao 10.5m soje po jutru, juce skinuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što potvrđuje da nije bila tolika suša, u prošloj takođe lošoj godini smo imali toliko,ove godine ni blizu..300m dalje coveku radim sve usluge osim zetve i oranja imao 10.5m soje po jutru, juce skinuta.
Da pogresio sam treci prema Putincima noje sejaoKo je treci proizvodjac osim komsije i jednog prema Ljukovu?
To je nekad bio normalan prinos.Pa ne znam sta da kazem,da se to samo izvadi pa kako bude. Cujem da je digestija losa,necistoca velika i da su prinosi oko 3 do 3,5 vagona plative po k.j
Kada me niko ne sluša.Ja jos nisam video repu u SRPSU ove godine.
Znalo se to, samo ko je hteo da vidi ili saslusa. Nisu usle u retrovegetaciju zbog cerkospore, nego zbog odbacivanja lista usled suse. Sto se mene tice ove godine je strpljen = spasen i kockamo manja~veca sa kasnijim vadjenjem.Kada me niko ne sluša.