Bećarina pusta
Član
Koji-čiji si naručio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spremac u prvom prohodu je isao relativno plitko, malo na slikama izgleda neuredno ali kad se hoda u plitkim patikama ne tone se. Licno ne volim ubijenu zemlju za repu, vise volim raniju pripremu + kisa i kad se slegne onda setva.Jel može taj spremač pliće radit? Nekako mi to i dalje duboko za repu, možda griješim.
Vide se daske na drugoj sliciDragane ovo je rad sa poništivačima tragova? I dalje se tragovi vide, koliko se meni čini.
Barbula ovaj germinator možda i nema dasku.
Videću. Pratim prognozu. Nema puno posla za setvu repe u našem kraju, tako da neće biti ni odugovlačenja. Sve će biti posejano za par dana.Ne cekas zasnji rok ove godine ?
Dok Zivko ne odgovori, ja pretpostavljam da se stavljaju takve sorte u ogled da se moze oceniti pritisak bolesti.Sto Bareli u oglede ? Sunoko ga nema na listi sorata zbog slabe tehnoloske iskoristljivosti, a i pucao je na cerkosporu.