Dragan18
Član
Razbacan u nedelju 8:20:30 Phosagro 200 kg po ha . Jesenas razbacan 100 kg/ha KCL . Zatvorena brazda. Predsetveno AN 200 kg/ha ( po N-min analizi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cu sad ukupno 1/3 od ukupno planirane kolicine NPK uneti, ovo je za pocetni porast biljaka.Јел вреди сад нпк нисам јесенас ништа бацио а одлучио сам кукуруз да посејем па би једно 150кг/кј 3х16 бацио
Nadmorska visina oko 110-115 m zemlja je zuta samo na bregovima nije velika povrsina.Ostatak je dobarKraj septembra ja tempiraam. Veliki ne krenu, lako ide odvoz, ne ugazi se njiva, lako se uzore i tad nema pada prinosa iduce godine.
Jer profesor Marinkovic je pricao kako repa ne smanjuje prinos kao predusev, jos 80-ih su u Banatu negde pola table vadili repu na drugoj polovini nije bila repa ali su simulirali zbijanje zemljista u blatu i tad je bio identican pad prinosa. Sad ne mogu sa sigurnoscu da ti kazem sta je gornji teren kod tebe jer ne znam, ove godine je i kod mene bila na gornjem terenu dobra ali generalno da sam sejem na gornjem terenu ne bih doneo takav potez. Opet kazem kod mene na terenu je gornji na visini iznad 120-130m nadmorske visine i zuta je zemlja.