nikola indjija
Član
Koji ti je prinos Bojceticu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo tako da bude i bićemo zadovoljni.U fabrici ce biti 16,5, ono sto je Curcicu 17,5
Ja sam to lako rešio.Stigli rezultati. Katastrofa. Prosečna digestija oko 14,8, prva tri kamiona oko 16 procenata, sledeća tri oko 13,5. Nečistoća 15. Plative po jutru 27 tona. Prosto ne znam kako rešiti problem pljačke od strane šećerane. Da li da pravimo neku kooperaciju svih malih proizvođača i da pravimo neki zajednički ugovor sa nekom fabrikom i da u tom ugovoru definišemo način odrađivanja super analiza, prosto mi je to neverovatno da možemo da uradimo. Ali nešto moramo krenuti da menjamo. Znam samo da naša Laboratorija radi uzorke za neka velika imanja i da imamo imanje koje donosi uzorke na super analizu kod nas. Definitivno je izvodljivo, samo je po meni osnovni preduslov da imamo bar kooperaciju sa preko 1000 ha šećerne repe.