nikola indjija
Član
Bas sam prosao kombijem za Curug kada ste vadili repu da sam znao ko je stao biJeste na putu Kovilj-Šajkaš vide se u pozadini kamioni sa repom tog dana tovarili Ikraš i Agroprom i Šorđa svoje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas sam prosao kombijem za Curug kada ste vadili repu da sam znao ko je stao biJeste na putu Kovilj-Šajkaš vide se u pozadini kamioni sa repom tog dana tovarili Ikraš i Agroprom i Šorđa svoje
О приносу не волим да коментаришем, пошто ту треба прво објаснити неке ствари. Рапа је посејана доста касно, половином априла, била је мало ређа, па је дошао лед у мају и он учинио своје. Земља је добра, било кише довољно и одлична заштита, нарочито од церкоспоре са прехраном. Резултат је 6,5 по хектару. Цена по уговору 40 е/т.Kojim prinosom si zadovoljan?
Mislim da ispod 150.000 din po hektaru nece biti!Da li je neko racunao koliki je ulog na repi ove godine?